[ woodcutter @ 04.06.2011. 19:56 ] @
| Ovako, antenom Reink Jet hvatam signal od brata, kuca udaljena 10-ak metara. Kablo sa antene ide u moju Wirele mreznu karticu, na mjestu gdje je staja mala antenica na kartici, i sve radi ok pposto znam pass. Mene sad interesuje da li se ovo kablo sa antene moze povezati sa nekim router-om il sl, tako da bih signal mogao da koristim i za laptop a ne samo za ovaj kucni racunar, posto je na njega prikljucen kabal. Da li mogu ovaj signal koji dobijam sa antene da iskoristima da i ja imam wireless u kuci? Pozz |
[ mantas @ 04.06.2011. 20:37 ] @
uredjaj sa kojim bi to moglo da funkcionise je WL-5470AP u WISP + Universal Repeater Mod-u.
[ woodcutter @ 04.06.2011. 21:11 ] @
Jel to Access Point? Interesuje me jel moze da se siri wireless od ovoga signala za koji ja imam pass, jer ja na compu pomocu hvatam nekoliko njih al me samo ovaj interesuje. To bi moglo da se konfigurise na Access Point-u?
[ mantas @ 04.06.2011. 21:27 ] @
da on bi mogao da siri kao ti kazes signal koji prima,ali koliko ce taj signal biti kvalitetan zavisi od gomile faktora..
[ srecko92lucky @ 17.08.2011. 12:46 ] @
Pozdrav!
Trenutno imam grid antenu koja je povezana sa wireless karticu na mom desktopu i tako hvatam wireless signal. Sta mi je potrebno da bih mogao da laptopom sa ugradjenim wirelessom hvatam signal preko desktop racunara.... Da li ruter ovog tipa moze da posluzi i da li moze da se poveze sa grid antenom bez nekih prepravki i slicno?
http://www.itsvet.com/proizvod...n-port/comp_comp_router/317/56
Unapred zahvalan!
[ daksi990 @ 18.08.2011. 19:02 ] @
Pa mozes i tako ubodes u racunar utp kabal (u lan karticu) i iz racunara u ruter u wan izlaz ali prvo moras da sherujes mrezu na racunaru.
[ srecko92lucky @ 08.09.2011. 17:53 ] @
Da li mogu bezicno da hvatam internet sa desktopa uz ovaj router ili laptop i router moram povezati kablom?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.