[ JasonJohnson @ 05.06.2011. 19:28 ] @
Pozdrav svima, nov sam pa da zapocnem u stilu svih rookie-a sa pitanjem :)

Koristim XP na desktopu koji ima integrisanu mreznu i dodatu wireless kartu...preko inegrisane primam net od provajdera a wireless sam namestio kao AP zbog 3 laptopa u kuci, klasican ICS...

Problem se javlja kad sa laptopova probam da se konektujem na AP, uspostavi konekciju i odmah zatim puca (markira limited access ! , i u dijagnozi kaze da mu ne radi DNS). Posto sam prvo sve zivo, skolski, procackao na klijentskim masinama i video da tu nema pomoci bacio sam se na komp gde je AP. Restartovao Utility, drajver za wireless, udarao po sistemskom restore-u iz ocaja, itd sitnice...

XP na fiksnom mi je relativno star, prepun svakakvih sisemskih dzidza-midza, da ga prebacujem nisam i necu na win 7 jer nema nekih hardverskih performansi, svi zivi ga koriste tako da bi backup ili ti jos gore restart OSa trajao vecnost...

...unapred zahvalan na idejama i savetima.
[ Mile-Lile @ 06.06.2011. 20:35 ] @
mislim da imaš konflikt IP adresa. pošto je to neko već mnogo bolje objasnio od mene evo ti link kako šerovati internet na Windows XP koji ima ethernet inetgrisanu i wireless PCI