[ Wh0CaREs @ 06.06.2011. 22:59 ] @
| Pozdraw. Evo da se kao predstavim u svom prvom postu
Zovem se Armin i dolazim iz BiH, doveo me Randy koji mi je rekao da je ovdje najbolje da vas pitam.
Ugl poceo sam se zanimati lagano za sound i mene zanima da li se isplati
uzet ove zvucnike za 10Eura

i koliko bi doslo neko malo pojacalo da ih spojim sa PCiom jer bas nisam pri parama |
[ 44250 @ 07.06.2011. 16:47 ] @
Što ne pitaš prodavce da ti te zvučnike spoje da ih čuješ u radnji,pa nećeš kupiti "mačka u džaku"! Za 10 evra ne možeš očekivati Bog-zna-šta ali možeš proći lošije ili bolje pri kupovini. Kad budeš znao koje su impedanse i snage kutije,znaćemo ti reći i koja pojačala bi za njih mogao napraviti. Moje lično mišljenje je da ćeš tu bolje i jeftinije proći ako kupiš nešto gotovo,fabričko. Ne bi da te demorališem,ali ništa ti nije jeftinija samogradnja a duži je proces i nema garancije od neuspjeha,naročito ako nisi nešto vičan lemilici i osnovnom poznavanju elektronike.
[ Pioneer cdj 200 @ 07.06.2011. 17:56 ] @
Neće on samogradnju već oće si nabaviti audio sustav da nije skup. Nebi ga želio zeznuti pa sam ga poslao ovamo. Ovi zvučnici su mu daleko, mora ih prodavač poslat poštom. Vlasnik je i ponudio da ih dođe ćuti ali nemože. I nezna ni snagu ni impedansu samo kaže da su bili dio jedne veće linije.
Što biste mu još preporučili za audio sustav a da ne prođe skupo? Ili ako neko ima neko manje staro pojačalo da mu netreba da proda za malo love? Trenutno ima Genius 2.1 sustav ali valjda mu nije dovoljno.
[ Wh0CaREs @ 08.06.2011. 22:50 ] @
Hvala na info jos me zanima gdje naci jeftino pojacalo
[ vodjang @ 09.06.2011. 07:04 ] @
Citat:
Wh0CaREs: Hvala na info jos me zanima gdje naci jeftino pojacalo
Tamo gdje si našao i zvučnike ;)
evo ti link:
PIK
Pozz
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.