[ nenad_ppx @ 09.06.2011. 12:04 ] @
| E ovako imam trenutno instaliran Windows 7 Professional ali mi se nesvidja zato sto mnogi programi koji su mi vazni npr. (AutoCAD R14) nerade,nisu kompatibilni.Dakle zelim da instaliram Windows XP Professional SP3.Znaci ubacim CD u čitač ali se pojavi ovaj problem http://www.imageupload.org/?d=4585AE011 Kao sto vidis "Install Windows XP" je zatamljeno i nemogu instalirati.??? Postoji li neko rjesenje da vratim nazad svoj Windows XP??? :S |
[ Danilo Cvjeticanin @ 09.06.2011. 12:34 ] @
U biosu podesis da se sistem dize preko CD/DVD,ubacis taj instalacioni CD i onda pokrenes instalaciju. Ne mozes iz Windows Vista,Windows7 da pokrenes XP instalaciju. Ne postoji opcija downgrade to windows xp.
[ nenad_ppx @ 09.06.2011. 12:37 ] @
ok dakle probacu da boot-ujem sa cd-a ..hvala

[ igor tomic @ 10.06.2011. 18:42 ] @
taj auto cad vjerovatno moze raditi i na win7
pokusaj klikni na setup od instalacije desni klik i idi kompaktibilnost i stavi da je kompaktibilan sa win xp sp3, i onda instaliraj, takodjer kada instaliras klikni na ikonu i odradi isto, trebalo bi da radi . Ni meni SolidWorks nije htjeo na Win7 pa sam tako riješio problem.
Pozdrav !
[ bttp @ 13.06.2011. 16:03 ] @
Citat:
igor tomic: idi kompakti
bilnost i stavi da je kompakti
bilan
Ne tražim dlaku u jajetu samo skrećem pažnju za ubuduće, imaš jedno "b" viška u rečima :) Kaže se
kompatibilan,
kompatibilnost.
Možda bi ti ovo što je igor tomic naveo rešilo, a možda si mogao i u virtuelnoj mašini. Mada ako ti se sve vrti oko tog jednog softvera...
[ Bojan Basic @ 13.06.2011. 16:13 ] @
Citat:
bttp:
Ne tražim dlaku u jajetu samo skrećem pažnju za ubuduće, imaš jedno "b" viška u rečima

Kaže se
kompatibilan,
kompatibilnost.
Ne tražim dlaku u jajetu, ali to nije „b“ viška nego „k“ viška.

[ igor tomic @ 14.06.2011. 15:51 ] @
nema frke, samo vi mene ispravite, ja navikao da je "compatible" na eng.
A sada me bas zanima kako je na hrvatskom i srpskom i jeli isto.
Pozdrav !
[ miki069 @ 15.06.2011. 20:06 ] @
Isto je i na hrvatskom i na srpskom.
Evo za hrvatski ima na
http://hjp.srce.hr/index.php?show=search
1. koji je u skladu sa čime koji funkcionira sukladno s drugima [kompatibilan kompjuterski program]; primjeren, spojiv, uskladiv
2. inform. koji posjeduje kompatibilnost (u odnosu na nekog drugog)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.