[ markokg @ 09.06.2011. 16:18 ] @
preo oko god.dana sam uzeo ovaj laptop nov.do pre neki dan sve je radilo savrseno ali kad sam probao da ga upalim pre neki dan cuje se kuler i nista vise.Slike nema nigde.probao sam i na externi monitor takodje nema slike. Nosio sam ga u servis kazu da treba nova ploca sto mi se ne isplati nikako. Ima li nekog leka za ovo?
[ Binary Mind @ 10.06.2011. 23:51 ] @
Ima naravno. Uvek ima leka ali pitanje je koliko se isplati. Kod tebe je najverovatnije problem chipset/IGP na maticnoj ploci. Reparacija tog problema koja nije "drzi vodu dok majstori odu" nije jeftina ni u jednoj varijanti ali jeste jeftinija od zamene cele ploce za novu.
[ cipko_hehe @ 21.07.2011. 23:41 ] @
Za slican problem acer laptop u Nisu su mi rekli da je ploca ustvari je bio samo bios u pitanju. flesovanje biosa je resilo stvar, platio sam 40e plesovanje a i Nisu su mi trazili 300e za plocu. Mozda je i kod vas bios pobrkao nesto.
[ locoNs @ 28.07.2011. 13:38 ] @
:))) ja sam radio reparaciju gpu na mom laptopu i evo vec 6 meseci bez ikakvih problema fercera.... samo ne treba da se dozvoli pregrevanje i ima da bude sve okej....
[ Miroslav Cvejić @ 28.07.2011. 19:01 ] @
Definiši repararaciju GPU.
[ locoNs @ 29.07.2011. 00:08 ] @
reballing grafickog cipa...e sad ima dosta klipova o tome na yt pa izvolte.... malo sam citao da je to trajno resenje za razliku od reflow-a kada ti zagreju cip i to bukvalno bude drzi vodu dok majstori odu ....