[ dejan92 @ 20.06.2011. 23:43 ] @
| imam neki lap top al imam problem sa rezolucijom u igrama...npr u kantere kad udjem rezolucija mi je dobra al npr u ostalim igrama kao sto su dota dragon age igre su mi na pola ekrana...znaci leva i desna strana su crne a u sredini samo vidim igru i mnogo mi smeta pri igranju...kako mogu to da fixiram,nadam se da ste me razumeli!molim administratore da ne brisu ttemu posto nisam siguran jeli na pravom mestu postavljena...?hvala u napred! |
[ Miroslav Cvejić @ 20.06.2011. 23:54 ] @
Moraš u igri izabrati rezoluciju ekrana ili bar da pogodiš odnos stranica.
[ dejan92 @ 21.06.2011. 00:19 ] @
u igri sam napravio rez ali opet nece...imali sta po windowsu da se podesi posto ja ne znam nista o tome?
[ igor tomic @ 21.06.2011. 08:46 ] @
Nista se tu ne može, to je tako.
Možes igrati igrice na kucnom racunalu, a laptop koristi za prikladnije stvari !
[ bojan_bozovic @ 21.06.2011. 08:56 ] @
Imaš laptop od 400-500 evra, ili je toliko koštao kad je kupljen, a možda i manje, a taj laptop nije za igranje, već samo za programe i internet. Čak i WoW na tim laptopovima ne radi dobro, jer usred rejda framerate padne na 15 fps, pa je onda problem... Postoje laptopovi za igranje, neki vrlo jaki, ali su i dosta skupi, možda dvaput ili čak i više od slične desktop konfiguracije, bar hiljadu, hiljadu i po evra. Nema i jare i pare.
Kupi gaming desktop ili čak gaming laptop, ako za njega imaš para. Ako ne, igraj minesweeper i solitaire, nema druge.
[ dejan92 @ 22.06.2011. 17:06 ] @
hvala ljudi...imam i deskt top pa sam prikacinjo oba na net pa igrali ja i rodjak...al...sta je tu je....hvala ipak!
[ dejan92 @ 31.07.2011. 15:23 ] @
Ljudi problem resen...napravili smo rezoluciju kompa istu kao i na igri i sad je normalnba rezolucija preko celog monitora...;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.