[ bags @ 14.02.2004. 00:45 ] @
Skinuo sam sa net ISO fajl samo prvog CD-a (valjda je samo on dovoljan za instalaciju) ,narezao ga i poceo sa instalacijom.

Instalacija prolazi sve ok dok ne pocne kopiranje .Odmah na prvom fajlu prikazuje gresku kao ne moze ga kopirati,ali kasnije sam uocio da je isto za svaki sledeci. Prvo sam posumnjao na da nije nesto do ISO fajla ili cd-a.Md5sum kaze da je fajl ok a i CD se bez problema cita.

Sledeca ideja je bila da nesto nije u redu sa particijama.Neko je valjda imao vec problema jer mu je bila Ext2 bila veca od 2 GB ,pa sam zato probao i sa Ext3 ali ne ide ni tako ,cim krene kopiranje javlja gresku.

Nadam se da neko ima neku ideju sta bi moglo biti.

[ r3ct0r @ 14.02.2004. 02:13 ] @
Skinuo sam ja sva 3 ISO fajla i instalirao ga....
ako ako ides minimalnu instalaciju 2 fajla pucaju a ako ides full (kao ja) 1 fajl puca...
nesto nije dobro namesteno
Ali evo da kucnem u drvo, lepo radi iako sam mislio da ce da zeza bas zbog toga...
[ bags @ 14.02.2004. 05:21 ] @
Uspeo sam,shvatiti gdje gresim,ali tek posle izgubljene noci.Problem je bio u prebrzo narezanom ISO file.Dovoljno je bilo ponovo narezati brzinom 4x.

[ eViL @ 20.02.2004. 09:54 ] @
Poz..ppl..
Ja sam mdk 9.2 sva 3 ISO fajla rezao na 24x i radi mi isto bez problema...bez ijedne greske...
[ tvucko @ 20.02.2004. 10:39 ] @
Problem je u losim cd medijumima. Ne desava se to samo sa mdk 9.2 vec sa svime sto je narezano na los medijum velikom brzinom.