[ Louisss @ 03.07.2011. 17:33 ] @
| Naime, imam Rolsen D29R75TDI2 i slika je malo rasirena tako da se ne vidi kompletna. Znam da postoje trimeri za stelovanje po vertikali i po horizontali. Samo mi treba sema ili oznake tih trimera. Nije to mnogo mozda za 1 cm po horizontali i malo manje po vertikali, al' nervira kad bas treba to malo prostora da se vidi a njega nema!
Hvala! |
[ alexa_pg @ 03.07.2011. 22:04 ] @
To sto se slika sama rasirila i horizontalno i vertikalno sigurno nije zato sto su se trimeri sami razdesili vec je neka komponenta promijenila svoje karakteristike i to se na slici odrazilo na opisan nacin.
Kako vam ovo nije struka predlazem da ipak popravku prepustite nekom TV serviseru u svom mjestu.
[ Louisss @ 04.07.2011. 13:07 ] @
Nije se sama rasirila vec je tako otkad je kupljen pre dve godine, samo mi sad vise dosadilo da ne vidim te strane, najvise juce kad je bio prenos finala Vimbldona pa ne vidim linije.
[ antena_men @ 14.07.2011. 12:09 ] @
pokusaj naci sifru za servisni meni za tvoj tv....i u njemu garant imas opciju za suzenje slike
[ d.vader @ 14.07.2011. 12:13 ] @
Široka slika može biti i zato što je loš VN trafo, odnodsno, kaskada u njemu. Jednostavan test, menjaj osvetljenje i ako se pri promeni osvetljenja menja i geometrija slike, loš trafo.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.