[ evolution @ 06.07.2011. 18:37 ] @

Besplatan vidžet za Android telefone je od danas dostupan korisnicima Telenora, koji preuzmu ili već koriste „111Meni“ aplikaciju.

Vidžet daje pregled trenutnog stanja na računu korisnika, a omogućava i infomativno praćenje stanja u romingu. Jednim klikom bilo gde na vidžetu, poziva se aplikacija 111 Meni sa svim svojim funkcionalnostima.

Aplikacija „111 Meni“ je besplatna aplikacija za sve mobilne telefone koja na jednom mestu objedinjuje potrebne informacije i prilagođena je personalizovanim korisničkim navikama. Sastoji se iz četiri segmenta koji pružaju jednostavan pregled stanja na računu i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka, aktuelnih kampanja i odabranih ponuda.

„Aktuelne ponude“ je prvi ekran koji pruža jednostavan pregled pripremljenih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja uz mogućnost njihove aktivacije. Drugi ekran „Stanje računa“ prikazuje preostali iznos kredita pripejd korisnicima, odnosno trenutno zaduženje na računu postpejd korisnicima, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka ili megabajta, a izgled ekrana zavisi od aktiviranih usluga.
Na „Telenor preporučuje“ ekranu moguće je videti ponudu koja u datom trenutku sigurno zavređuje pažnju korisnika. „Informacije i zabava“ nalaze se na četvrtom ekranu i pružaju brojne aktuelne informacije i zabavne sadržaje putem Telenor Infobox usluge, pristup Telenor WAP stranici, ali i pomoć pri korišćenju aplikacije ili dodatne informacije u vezi sa aplikacijom.

Aplikaciju „111 Meni“ podržava većina operativnih sistema, pre svega Symbian, Android, Java i Bada, a uskoro će biti dostupna i za druge operativne sisteme.

Besplatnu “111Meni” aplikaciju možete preuzeti sa wap.telenor.rs/111meni ili android marketa:
http://market.android.com/details?id=rs.telenor.mymenu
[ JankoNIS @ 06.07.2011. 23:41 ] @
Takodje, nije napomenuto da aplikacija veci deo vremena ne prikazuje nikakve podatke. Verovatno tada ceo servis ne funkcionise.
[ Miroslav Cvejić @ 07.07.2011. 00:14 ] @
Ili je wifi upaljen?

Celo veče radi besprekorno dok telefon srče E/3G/H.
[ JankoNIS @ 07.07.2011. 08:17 ] @
Da ne bude zabune, ovde nije problem u Android aplikaciji vec u pristupu bazi. Sama aplikacija lepo radi i zaista je dopadljiva na oko, ali ostatak sistema je u nekom poluraspadu (HalfLife)...
[ boki @ 12.07.2011. 18:09 ] @
Takodje sam updatovao na novu verziju ali mi se ne pojavljuje widget u listi...
[ maliradoznalac @ 19.07.2011. 14:50 ] @
ja imam widget ali mi on ne pokazuje stanje nego se ponasa kao precica do aplikacije. Po izgledu widgeta bi se ocekivalo da ispise i stanje. Da li nekom ispisuje?
[ nvukelic @ 19.07.2011. 22:35 ] @
Meni ispisuje, ali često, iz samo njemu poznatih razloga, zna da se zaglupi, pa da ne prikazuje ništa. Onda ga uklonim, pa ponovo stavim i radi, i tako u krug. Nadam se da će to ispraviti...