[ Ivex_M @ 15.07.2011. 15:16 ] @
Poz svima,dobio sam od prijatelja ispravan cd plejer za kola,medjutim nije imao pozadi prikljucen dzek,nego su zice bile zalemljene direktno na kontakte plejera,(+,-,i 8 zica od zvucnika). Na sajtu proizvodjaca (http://www.audiomedia.it/prod_...amp;id_prod=284&id_brand=2 ) sam procitao da ima izlaze za pojacalo,ali ne znam koji su to kontakti..da li se neko susretao vec sa ovim plejerom, i da li znate kako bih mogao da ispitam koje kontakte da koristim za pojacalo?
[ zeoN_Rider @ 15.07.2011. 16:33 ] @
Imaš dva izlaza prema pojačavaču.
[ Ivex_M @ 15.07.2011. 19:46 ] @
Znam to,ali ne znam koji su to kontakti :/ . Jer nemogu da nabavim dzek za njega,da bi raspoznao po bojama kako koja ide.
[ zeoN_Rider @ 15.07.2011. 20:04 ] @
Ajde daj sliku tog konektora na radiju.
[ Ivex_M @ 15.07.2011. 20:35 ] @
To mu dodje nesto ovako,sutra cu da slikam na plejeru,i da okacim sliku.
[ Pioneer cdj 200 @ 16.07.2011. 11:23 ] @
Kad već ima dva izlaza, čudno je da barem jedan nije u obliku cincheva. Imam ja CD player Teamtronic i ima jedan izlaz na cincheve na šasiji straga, a drugi je na žicama i te žice su zalemljene na ploču.

A s druge strane, ovaj konektor što si dao na slici, tu ti nema izlaza. Onaj prvi sa manje pinova je napajanje: tamo su ti plus, minus, memorija i ovaj plavi mislim da je remote (za paljenje pojačala). A na gornjem imaš 8 pinova, to su ti zvučnici. Tu ti još nešto fali. Imam jedan Daewoo kazetar koji ima izlaz tako na pinovima, al ima tri ove "razine" (ili kako bi to već nazvao ): prva napajanja i druga zvučnici (kao kod tebe) a na trećoj su izlaz i pinovi za CD changer, ako se ne varam.
[ Pioneer cdj 200 @ 16.07.2011. 11:24 ] @
Pardon, sada sam vidio drugu sliku: tamo se vide izlazi (crveni i bijeli cinchevi)
[ zeoN_Rider @ 16.07.2011. 11:34 ] @
Eto samo da isprati kontakte.
[ Ivex_M @ 16.07.2011. 11:56 ] @
Mislim da dzek treba da bude kao na drugoj slici,jer kod mene nema zasebno cinceva kao sto to obicno i ide. Na drugoj slici ne mogu da vidim gde je koji kabal nakacen,zbog velicine slike. Evo slike otvorenog plejera,ako moze sta da pomogne,nasao sam je u kompu. a dzek cu slikati za sat-dva,posto mi nije auto tu..
[ Ivex_M @ 22.07.2011. 22:05 ] @
Resio sam problem :)