[ UncleSnake @ 19.07.2011. 09:23 ] @
Učio sam javascript 2 meseca i znam da pišem kodove no kada pokušam da ih preview-ujem u bilo kom browseru neće da rade:
Mislio sam da je moja greška no ubacivao sam i gotove kodove i opet ne radi, nije ni ekstenzija snimim kao .html kao .htm i čak kao .js neće!
Ubacim onaj W3C na početku napravim head body sve neće! Probam samu skriptu i alert box ne uspem!
Čak sam odgledao tutorial gde se pokazuje se enable-uje u exploreru uradim isto napišem IDENTIČNI kod i neće! No explorer je propast pa mislim da je bolje da verujem da ima još nekih alternativa!
Da li znate kako mogu da se rešim ovog problema, i ako mislite da mi kodovi nisu ispravni slobodno postavite gotov bilo kakav jednostavan kod za koji ste sigurni da bi mogao raditi!
Hvala!
[ Milos911 @ 19.07.2011. 09:38 ] @
Kodovi ti nisu ispravni :)
Pokreni operu, otvori stranicu koju si pravio, klikni crl+shift+i, refresh stranice, pa ces dole pod errors videti koje greske vraca stranica. Takodje, bilo bi bolje da ti postavis kod koji si pravio, pa da ti kazemo gde gresis.
[ UncleSnake @ 19.07.2011. 10:02 ] @
Miloše hvala na reply-u probao sam ne radi!
Nema tu nikakvih grešaka, zar nisam rekao da sam kopirao već gotove kodove i da ne uspevam ništa!
Uradim kod na kompu od ćaleta sve sredim tamo radi donesem ga ovde u html-u pustim radi, ali kada isti taj kod kopiram u moj notepad++ ništa!
U dreamweaveru uradim sasvim pravilan kod kažem preview in (bilo koji web browser) ne da mi zasivljene su komande i ne dozvoljava mi!
[ Br@nkoR @ 19.07.2011. 10:31 ] @
http://enable-javascript.com/

Kao što je @Milos911 napisao postavi problematičan JavaScript kod, dakle onako kao što si ti u radio i koji ne radi.