[ wele93 @ 26.07.2011. 00:00 ] @
Ljudi pomagajte kupuio sam pre par dana Legacy LW15590 15`.. I resio sam da napravim kutiju.. koju sam zavrsio danas i sav ushicen i uzbudjen, kako cemo samo zvucati do samog razocarenja, jer bas kao da u nekim momentima malo zuji... Citao sam dosta po forumima al uvek nesto novo nemogu da pohvatam(inace sam po prvi put u ovim vodama)... probao sam ga uz kucni resiver Kenwood KR-V6070 koji mi inace gura cetiri zvucnika ali slabija( dva M.N.C.(12') u sklopu dvosistemca i dva cetvorosistemca(relativno slaba)). e sad da vas nedavim sa puno teksta da budem sto jasniji... citao sam po forumima da kao treba skretnica ja je nemam na ovom zvucniku.. pa da li i koju da stavim ako je u tome problem? inace ovo su specifikacije zvucnika: 15` High Performance Woofer Red Chrome Plated Injection Cone Non-Fatiguing Butyl Rubber Surround Chrome Plated Back Plates Bumped and Vented Yoke 2.5` Dual High Temperature Kapton Voice Coil 100 + 100 oz. Dual Magnet Structure 1200W RMS/2400W Peak Frequency Response: 25Hz-1KHz SPL (1W/1M): 89dB 4 Ohm Impedance Per Coil Mounting Depth: 6 3/8` Dimenzije kutije: Dubina 44 cm visina 43 cm sirina 58 cm BR otvor je 11cm |