[ vojvodakomski @ 26.07.2011. 19:38 ] @
Cao drustvo,

Napravio sam da mora da se unese lozinka pri logovanju.Vezana je za administratorski profil. Sad bih da to uklonim, jer me mrzi da je svaki put upisujem, ali u user acconts nema opcije za uklanjanje.Sistem je XP.
[ plavigor @ 26.07.2011. 21:20 ] @
Idi na opciju za promenu lozinke (Change my password). U prvi red (Type your current password) unesi trenutno važeću lozinku, a ostale ostavi prazno. To je znak sistemu da je nova lozinka ˝ništa˝, tj. da nema lozinke a to i želiš. Ako je sistem Windows XP Professional onda može i iz Computer Management-a ali mislim da ćeš se snaći i sa gore pomenutim objašnjenjem.
[ valjan @ 27.07.2011. 10:24 ] @
Ako ti je to jedini user na racunaru, mozes i ovako: Klikni na Start, pa Run, pa ukucaj "control userpasswords2" (bez navodnika). Pri vrhu stoji kucica sa tekstom "Users must enter username and password to use this computer", pa je odstikliraj, unesi username i password kada te pita, i svaki sledeci put kad se logujes bices ulogovan automatski na taj nalog. Password je i dalje tu, i ako se izlogujes ili zakljucas sesiju trazice ti ga ponovo. Ali barem ne moras da ga unosis svaki put kad palis racunar.
[ vojvodakomski @ 27.07.2011. 15:15 ] @
Ljudstvo fala vam ! Nabasao sam na netu na ovu foru kolege Valjana i tako odradio, pa sad, ne samo da ne moram lozinku da kucam, nego imam automatski logging.