[ Pioneer cdj 200 @ 04.08.2011. 22:10 ] @
Pozdrav! Dobio sam jedan laptop na pregled, riječ je o starijem Fujitsu Siemens laptopu. Radio je sporo zbog uključenog načina da štedi bateriju. No susreo sam se s drugim problemom. Laptop očito nije kupljen na našim prostorima jer ima onu američki tipkovnicu sa izvrnutim Y i Z. Još gore, laptop je na Danskom jeziku. Gore je Win XP Professional, Version 2002, SP3. Probao sam ići u Control Panel, one opcije gdje su jezici, svugdje sam stavio Engleski (USA) i cak me pitao da nešto instalira, budući da ja imam Win XP Pro SP3 CD, ubacio sam taj CD i iz njega je instalirao. Restartao sam laptop al on opet na Danskom. Odem opet u te opcije, tamo svugdje piše Englesk (USA) a jedino dole kod system traya piše DA. Ja to promjenim na EN, ništa se ne događa. Restartam laptop a kad ono opet DA tamo dolje. Kako da promjenim taj jezik? Po mogućnosti Hrvatski, ali može i engleski proći ako HRV ne može. Hvala na pomoći! EDIT: sad negdje čitam da ako su Windowsi kupljeni npr. u Danskoj da će teško se stavit na engleski. Dali baš moram formatirati laptop? Bojim se da ću teško naći drivere budući da je stariji model. |