[ Sceka @ 08.08.2011. 15:02 ] @
Kao sto naslov kaze... Hteo bih da predjem sa pripejd na postpejd ali da ne potpisujem nikakav ugovor na bilo kakav vremenski period. Ne zanima me kupovina telefona, nikakva akcija... Samo da predjem sa pripejd na postpejd, ostane mi isti broj, izaberem tarifu koju cu koristiti i nista vise?! Moze li to tako? Da.. MTS 064 je u pitanju. Znaci ostaje isti operater. Nigde na njihovom sajtu nisam nasao ovu informaciju. Info telefoni su toliko zauzeti da nemam zivaca opet da vrtim uzalid...


Pozdrav!
[ calexx @ 08.08.2011. 15:37 ] @
To je valjda oduvek bilo moguće, sada tek kreću sa kontra prelascima (postpejd na pripejd) a eventualne akcije i ugovori su obično povezani sa uzimanjem telefona.
[ Sceka @ 08.08.2011. 16:23 ] @
Citat:
calexx: To je valjda oduvek bilo moguće, sada tek kreću sa kontra prelascima (postpejd na pripejd) a eventualne akcije i ugovori su obično povezani sa uzimanjem telefona.


Hvala ali ono "valjda" me muci! :) Pa nema veze izgleda da cu morati da idem tamo "nepripremljan". Jos jednom, hvala u svakom slucaju.


Pozdrav!
[ Slobodan Milivojevic @ 08.08.2011. 16:25 ] @
Naravno da mozes bez ugovorne obaveze na postpaid, cak ce ti kredit sa prepaida biti obracunat kao avans za postpaid.
[ Sceka @ 08.08.2011. 20:32 ] @
Bio sam u 19h u poslovnici MTs-a. Guzva nenormalna! Pitam 'obezbedjenje' "izvinite, hocu da predjem sa pripejd na postpejd i nista vise...", on kaze koja dva saltera su za to, ja pitam da li moram da cekam u redu, odgovor "da" namrgodjenog lica, ja pitam (svo vreme sam kulturan, ljubazan, nasmesen!) "u koje doba dana nije guzva", dobijam odgovor "nema to, uvek ti je guzva" potpuno namrgodjenog lica i kroz zube, ja kazem "ako ti kazem da si nevaspitana stoka hoces li pokusati da me udaris?", on - zabezek! Ja kazem "sta me gledas tako maloumno skote nekulturni" on ne reaguje. Ja se okrenem, izadjem i odem sa suprugom na kafu. Toliko.

U medjuvremenu saznam da je guzva u svim poslovnicama u Beogradu i to po ceo dan! Pa zasto ne otvore jos deset ili dvadeset poslovnica ako ima potrebe a ocigledno ima?! Neverovatno! :)


Pozdrav!
[ make_lele @ 08.08.2011. 21:01 ] @
Citat:
Sceka:"sta me gledas tako maloumno skote nekulturni"


Ako je on nekulturan, sta si onda ti?

btw,

http://www.mts.telekom.rs/inde...k_sa_prepaida_na_postpaid.html
[ Blagi @ 08.08.2011. 21:05 ] @
Citat:
Sceka: U medjuvremenu saznam da je guzva u svim poslovnicama u Beogradu i to po ceo dan! Pa zasto ne otvore jos deset ili dvadeset poslovnica ako ima potrebe a ocigledno ima?! Neverovatno! :)


Zašto ne poboljšaju kvalitet usluga, ne treba tu još poslovnica i ove su dovoljne
[ Sceka @ 08.08.2011. 21:25 ] @
Citat:
make_lele: Ako je on nekulturan, sta si onda ti?

...


Pa ja sam bio kulturan svo vreme i samo sam, na kraju, odgovorio istom merom. I ima razlike, velike, on je na radnom mestu i ne sme da se ponasa tako a narocito ne "na ti" sa strankom. Na stranu to sto ima dvadesetak i nesto godima a ja preko pedeset! :)


Pozdrav!
[ make_lele @ 08.08.2011. 23:41 ] @
kakva bre tekovina kakvih integracija? to je bre klasican srpski mentalitet.
[ newtesla @ 09.08.2011. 11:09 ] @
@postavljač teme: Razlikuj:
-ugovor, koji si obavezan da potpišeš jer će te čekati za pare po računu koji napraviš najmanje 50 dana (od 1.x. do 20.x+1.)
-ugovornu obavezu, koja te obavezuje da ne raskidaš ugovor pre određenog roka.

Ugovor moraš da potpišeš ako prelaziš na račun/postpejd, ugovorna obaveza je tvoj izbor koji ti omogućava neke dodatne povoljnosti, kao npr. telefone za dinar, i slično.
[ Sceka @ 09.08.2011. 22:28 ] @
Citat:
newtesla: @postavljač teme: Razlikuj:
-ugovor, koji si obavezan da potpišeš jer će te čekati za pare po računu koji napraviš najmanje 50 dana (od 1.x. do 20.x+1.)
-ugovornu obavezu, koja te obavezuje da ne raskidaš ugovor pre određenog roka.

Ugovor moraš da potpišeš ako prelaziš na račun/postpejd, ugovorna obaveza je tvoj izbor koji ti omogućava neke dodatne povoljnosti, kao npr. telefone za dinar, i slično.


E ovo je vec informacija. Znaci ja samo potpisem ugovor, bez ugovorne obaveze za neki vremenski period! Jel' tako? Mene ne interesuju nikakve pogodnosti, telefon za dinar i ostalo. Zelim samo da se ne bakcem sa dopunama vise i nista drugo. I da ne moram da budem nista obavezan ni po kom osnovu na godinu, dve ili koliko vec.

Davno sam bio postpejd, 063 pa onda 064 ali su krali toliko da sam iznerviran, ne zbog novca nego iz principa, presao na oba (i 063 i 064) na pripejd (kupio nove brojeve). Eliminisao sam u medjuvremenu 063, ostao do dan danas na 064 i tako. Znaci samo da se ne smaram sa dopunama.


Pozdrav!
[ Sceka @ 16.08.2011. 23:10 ] @
Znaci za 15 minuta zavrsio, Poslovnica B. Brdo, 8 sati ujutru, ja bio cetvrti, uz'o MIX 400...


Pozdrav!
[ Sceka @ 11.09.2011. 13:33 ] @
U medjuvremenu sam pazario NOKIA C6-01 i apdejtovao na Symbian Anna verziju softvera. Odlican telefon po svim pitanjima. Izasla je verzija Symbian Belle softvera, uskoro ce biti moguc udate, vredi pogledati o cemu se radi, vrlo interesantno evo par linkova, vredi pogledati:

http://europe.nokia.com/symbian-belle
http://press.nokia.com/2011/09...-to-symbian-belle-smartphones/


Samo da pomenem, za one koji se mozda interesuju...

Instalirao sam Skype, radi odlicno, brzo se konektuje, razgovor tece glatko, skoro neprimetno kasnjenje (cak i kad sam zvao 'sebe' kuci)...

Nikako ne koristiti Skype na MIX paketima, previse je to skupo. Minut ipo razgovora kosta nesto malo vise od 20din. Inace je koriscenje Internet-a mnogo skupo ako je MIX paket u pitanju. Bolja, mnogo bolja varijanta je MIX NET paket.


Pozdrav!