[ Violeta89 @ 08.08.2011. 17:45 ] @
Pozdrav,
prosle nedelje sam kupila hp deskjet 1050 j140,odstampala oko dvadesetak stranica i par slika manjeg formata i kad sam proverila nivo mastila u ketridzu pokazuje da je potrosio pola crnog i trecinu ketridza u boji,sto meni deluje previse na tako malo odstampanih strana,a i procitala sam na stranici hp-a da se s tim tipom ketridza (301) odstampa u proseku oko 330 stranica. Ovo mi je prvi stampac,ranije ih nisam koristila,pa me zanima da li nesto nije u redu sa stampacem ili ja mozda negde gresim,rezolucija je podesena na normal
[ Miroslav Cvejić @ 08.08.2011. 18:11 ] @
300 stranica sa pokrivenošću od 5-7% ili tako nešto (obično se misli na tekst). A slike najčešće imaju pokrivenost 100%. :(

Sve su to marketinški trikovi.
[ calexx @ 08.08.2011. 21:59 ] @
Verovatno postoje i razne vrste kertridža sa istim imenom a obično uz štampač idu oni sa baš baš minimalnom količinom mastila, tek koliko da ima da se nešto malo odštampa. Onda se kupe novi kertridži koji koštaju otprilike kao i štampač ...
[ Violeta89 @ 09.08.2011. 16:05 ] @
Ok,hvala na pomoci,nisam znala za to da u ovim ketridzima koji se dobijaju uz stampac ima manje mastila,verovatno je u tome problem bio