[ sale75a @ 15.08.2011. 10:37 ] @
| Dobio sam sinoc od drugara iz inostranstva hp omnibook xe3, probao sam da instaliram win xp ali nikako da mi butuje sa diska i uvek mi prebaci na hard bez obzira sto sam u biosu stavio da mi se cd prvi podize a za njim hard. U jednom trenutku mi je trazio boot pasword koji sam probao da mimoidjem vracajuci bios po difoltu ali nisam uspeo. Da li je moguce ukloniti pasword bez skidanje baterije? Sta bi ste mi vi preporucili?
Hvala vam unapred
Poz |
[ Miroslav Cvejić @ 15.08.2011. 11:25 ] @
Možda mu DVD ne radi?
I skidanjem baterije nećeš ubiti šifru.
[ sale75a @ 15.08.2011. 14:00 ] @
Nije nista iskljuceno, probacu sa nekim drugim dvd-om pa cu videti sta ce biti ali mislim da je jedino resenje da izbrisem nekako tu sifru ako je moguce a ako nije ne preostaje mi nista drugo nego da gledam spanske serije na tv-eu :-)
[ Miroslav Cvejić @ 15.08.2011. 15:43 ] @
ne znam koji Fx je na tom modelu zadužen za pozivanje BOOT MENU ali to mora da radi mimo šifre u BIOSu. Imao sam slučaj da neće da pokrne instalaciju i sve vreme je laser bio zaprljan.
[ sale75a @ 16.08.2011. 16:25 ] @
Probacu i drugi dvd, sa ovim sa istrosio sve mogucnosti, ocistio sam laser, probao nekoliko razlicitih diskova sa win. i ne znam sta bih vise mogao
[ Milan Kragujevic @ 27.08.2011. 10:16 ] @
Ovako...
meni se dešavalo na hp compaq laptopovima (kojima sam instalirao sistem) da neće da učitaju win xp cd... ali zato učiavaju linux ili win vista itd.
ne znam u čemu je problem, probaj da skineš lastxp sa tpb i instaliraj...to bi trebalo ad radi
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.