[ gara @ 18.08.2011. 14:03 ] @
Da li neko zna kako se mogu spasiti telefonskog maltretiranja i uznemiravanja ?
Uznemiravanje je sa broja 011/41-44-222 , radi se o nekoj prokredit agenciji za naplatu dugova , kako se vec deklarisu prilikom zvanja .
Dva puta je bila aktivirana usluga lovca , svako uznemiravanje je evidentirano , posta je izvrsila opominjanje ,no uznemiravanje se i dalje nastavlja.
Danas su mi u posti rekli da se radi o broju koji je "vlasnistvo" tog Orion-a i da i pored opomene oni u Orion-u ne reaguju, ne reaguju na sve te dopise koje im je posta podnela , da opomenu ili iskljuce doticnog koji preko njihovih usluga maltretira ljude , tako da sada oni u posti traze neko drugo resenje ...

[ ventura @ 18.08.2011. 18:59 ] @
Tvoj problem se izuzetno jednostavno da rešiti:

Platiš ono što duguješ, i prestaće da te zovu i podsećaju na dugovanje.
[ gara @ 18.08.2011. 19:43 ] @
Prijatelju moj , odavno je placeno sve sto je trebalo , cak i dobrih 20-ak dana pre pocetka njihovog uznemiravanja , no to nije tema ovde .

Pitanje nije i njihova , evidentna , losa komunikacija sa ssb-om , niti njihovo zakonsko pravo da zovu , peglaju i uznemiravaju ljude po Srbiji , vec kako se odbraniti od nezeljenog telefonskog uznemiravanja , na koje svaki pretplatnik ima pravo , pa makar ga i Obama uznemiravao !

Znaci ko je tu odgovoran i duzan da tako nesto spreci i zastiti telefonskog pretplatnika koga neko u proseku 3 X dnevno uznemirava protiv njegove volje ?

[ gara @ 20.08.2011. 10:31 ] @
Problem je izgleda resen postavljanjem zabrane dolazecih poziva . Jer i pored upucenih zahteva ORION-u od strane TELEKOMA da upozore i sankcionišu svog korisnika oni to nisu ucinili . Koja neprofesionalnost , bruka i sramota za ORION !!!