[ Dra.Djor @ 22.08.2011. 13:23 ] @
Pozdrav. Student sam FON-a u Beogradu, i radim diplomski rad na temu "Upravljanje reklamacijom po prodaji u MS NAV-u i nekom drugom ERP sistemu - uporedni prikaz". Ovo je samo radni naziv, a sada cu napisati sta zapravo ovaj rad podrazumeva. U prvom delu rada sam za jedan fiktivan scenario kroz MS Dynamics NAV obradio prodaju, i reklamaciju koriscenjem Naloga za povracaj. Scenario je jednostavan - kupac kupuje odredjene proizvode, od toga je neke porucio greskom pa ih vraca, i uzima druge. Sada mi je u drugom delu rada potrebna neka dobra dusa, koja u svojoj firmi koristi neki drugi ERP sistem, i koja bi mi pomogla oko dovrsavanja rada. Elem, ono sto se od mene trazi, jeste da odem u neku firmu, gde ce mi neko od zaposlenih pokazati svoj ERP sistem, i sa mnom proci kroz proces prodaje i reklamacije/povracaja, i dozvoliti mi da taj proces dokumentujem screenshotovima i kratkim opisima za svaki korak procesa. Nesto nalik na korisnicko uputstvo. Naravno, svi podaci koji ugrozavaju poverljivost bili bi zatamnjeni/obrisani. Da li mozda medju vama, posetiocima ES-a ima nekoga ko bi bio dobre volje i izasao mi u susret, ili makar preporucio nekog ko bi mogao da mi pomogne? Hvala vam puno svima. |