[ pomalo-nervozan @ 22.08.2011. 13:44 ] @
zdravo svima, aktivirao sam na fb profil da mi stizu obavestenja na mobilni i sve ok radi... i sad odjednom kada nisam online na chatu prikazuje mojim prijateljima da sam zelen tj. online i da desno ima ikonica mobile tj. phone i kad neko klikne na mene onda pise "Your messages will be sent to phone" a tad mi nista ne stize.. u prilogu je slika kako mene prijatelji vide kad nisam tu... ako je neko video ovo ili zna kako da iskljucim voleo bih da mi odgovori :)

[ pomalo-nervozan @ 22.08.2011. 13:59 ] @
nije valjda da niko ne zna?
[ MP3MP3 @ 22.08.2011. 15:14 ] @
Ne znam tvoj slučaj u detalje ili ih nisam najasnije povezao ali...

Predpostavljam da si u opcijama uneo broj mobilnog i da si mobilni registrovao na Facebook.
U opcijama si verovatno namestio da ti obaveštenja i privatne poruke stižu na mobilni i tako svoje privatne poruke koje dobiješ vidiš i na telefonu čim ti neko pošalje (ako si čekirao opciju da primaš obaveštenje o privatnoj poruci na mobilni).
Dobra stvar je što osim obaveštenja o privatnoj poruci stigne cela poruka.

Što se tiče četa o tome nemam pojma nisam čuo da je neko uvek "zelen" ako je registrovao mobilni na FB.
Ali meni je logično ako si recimo ti zelen da je to zato što imaš FB na mobilnom pa si za svoje prijatelje dostupan jer kad god ti pošalju privatnu poruku dobiješ je na mobilnom, dakle pročitaćeš odmah. Možda zato mada koliko znam to se meni i drugima ne dešava. Možda bi trebao da proveriš opcije vezane za tvoj mobilni i sve ih još jednom prođeš za svaki slučaj.
[ Baja Gaša @ 22.08.2011. 15:29 ] @
Ne znam koji OS imaš na telefonu, ali, ako je Android, mislim da si sve vreme prikazan kao onlajn. Rešenje je da iz "News Feed" (koji se najčešće prikazuje kad aktiviraš aplikaciju) odeš u glavni meni programa - klikni na "News Feed" u gornjem levom uglu i tamo si.

Kad si u glavnom meniju, klikni na ikonu "Chat", pa na "Menu" (na telefonu), i odaberi "Go offline".

To bi trebalo da reši tvoj problem.
[ pomalo-nervozan @ 22.08.2011. 15:52 ] @
jesam registrovao broj i stizu mi poruke kad me neko doda, bocne, postavi nesto na zid, posalje privatnu porukui slicno... ali kad mi se javi na chat i pise da ce mi biti prosledjena na mobilni takva poruka ne stize... uklonio sam broj iz fb accounta i ponovo isto stoji... ugasio sam nalog na par sati i vratio se i dalje je isto.... sto se tice telefona... imam sony ericssson i ne verujem da je do njega nesto... ne znam sta da radim...
[ pomalo-nervozan @ 22.08.2011. 19:20 ] @
jel mi moze neko pomoci? :(((
[ pomalo-nervozan @ 23.08.2011. 16:24 ] @
Ako je problem mogu ja detaljnije da objasnim?

[Ovu poruku je menjao Slobodan Milivojevic dana 23.08.2011. u 21:43 GMT+1]
[ pomalo-nervozan @ 08.09.2011. 23:38 ] @
i dalje niko ne zna?