[ Alex65 @ 23.08.2011. 18:59 ] @
Pozdrav... Imam maticnu Asus P4V800D-X, CPU Intel 2,8 GHz, DDR400 ( 2 X 512 i 256 ) 1280 MB...kupljeno kao polovno trebalo je da "leti" ali ajde,radilo je jos nekako. Zapravo imao sam oduvek problem sa multitaskingom. Ceo sistem radi usporeno. Pokusavam od nekidan sa reinstalacijom i resetovanjem BIOS-a ( znam sta smem dirati a sta ne ) da dovedem stvari u red ali sada je jos gore. AcDS dok otvarai15-18 tak sekundi ! Pored opisanog, sad mi i audio-video secka. Ubacujem iste drajvere sa kojima sam i do sada radio ali nema vajde. Takodje koristim i dobre stare instalacije programa. Nisam neki expert za strucne pojmove ali mozemo pokusati razgovarati. Ne znam da li je neka hardwerska greska pa se uzalud trudim ili je samo neki moj propust. Inace verzija drajvera za Asus plocu je kako vidim jedna od poslednjih. Device Manager se "ne buni", sve je OK na listingu. Koristim Everest pa mogu nekome iscitati sta ga interesuje o mashini... Znaci 2 problema: Multitasking, moj interni test - You Tube+W.media player+soliter kartanjac ili Corel 11 a u pozadini Wmedia player Audio video seckanje, izoblicavanje zvuka ( kodeci ? K-lite ) Hvala.. |