Sracunah sad po specifikaciji sto si dao i to od prilike stvarno to.
Chieftec napajanje koje ti nudi je iz jeftine iArena serije ali ne vidim zasto ne bi bilo dobro sem sto su preterali sa 500W. Racunaj da ima pravih ~400W ali mislim da je bolja kupovina od LC Powera koji sam predlozio posto je proizvodjac CWT (DSAII platforma). Recimo da bi mogao to napajanje da uzmes umesto LC Powera koji sam predlozio kod one AMD konfe koju sam sklepao,a ko bi se odlucio za AMD varijantu jer je ovaj Chieftec ipak bolji.
Intel proc koji se ovde nudi je stvarno dobar. Mnogo bolji od Phenoma koji sam predlozio ali i duplo skuplji
RAM savetujem da uzmes bar 4GB (2x2GB) i to odmah.
Hard koji se nudi je dinosaurus i prilicno je spor iako je od Caviar Blue serije. Imam jedan takav i stavio bih ga kao sistemski samo kad ne bih imao ni jedan drugi da stavim.

Mislim da je bolji izbor a i nesto jeftiniji onaj Samsung koji sam predlozio.
Chieftec kuciste me nervira jer ima one kaveze za hardove koji se vade i gde maksimalno moze da stane 2 harda a da ne bude guzve. To je isti sistem ugradjivanja hardova kao kod starih Chieftec Dragon kucista. Meni se vise svidjaju ova novija Chieftecova kucista gde se hardovi ugradjuju bocno. Takvo imam kuci (Chieftec Aegis). Kuciste koje ti je ponudjeno inace dolazi sa napajanjem od 350W (Nema tih kucista bez napajanja koliko sam video kod naseg domaceg uvoznika za Chieftec.) koje ce prdavac vervatno ostaviti sebi.
I na kraju ostaces bez jace graficke neko vreme ako izaberes Intel. Izbor je tvoj. Ja sam inace isto Intelovac ali stojim pri tome da je ako je budzet ogranicen ipak bolje uzeti AMD. Mozda sacekati da malo sazri novi AMD-ov socket FM1?