[ ivanzj @ 01.09.2011. 18:01 ] @
cao, imam "mali" problem. Prestao je da radi "touch panel" na notebooku, ako se to tako zove. Uglavnom ovo: ![]() E sad, Prvo sam pokusao sa windows repair i nije nista pomoglo. Posle toga sam intalirao skroz novi win7(format itd...) i nije bilo promene. Instalacija system control managera isto tako nije pomogla. Sada sam sasvim siguran da problem nije u software-u. Zanimljivo je da dugme za ukljucivanje i iskljucivanje kompa sija a ostali uopste ne pokazuju znakove zivota. Nasao sam nesto na netu Citat: Behind the battery, under a black sticker, is a plug that connects the touch buttons, plug it in vibration - transport was disturbed. Ovj drugi deo recenice ne razumem. POgledao sam sta je ispod te crne nalepnice, malo procackao to, ali nije nista pomoglo. Da li je neko vec imao ovakvih problema? E sad, ti "tasteri" su manje-vise skroz nebitni, osim tastera za ukljucivanje wifi kartice. Zanima me, da li to moze nekako da se premosti(bez preteranog rasklapanja kompjutera)? i jos nesto. Pre mesec dana sam cistio komp i pokidao warranty sticker pod parolom, ako mu se nije nista do sada desilo, nece valjda ni za dva meseca :) . Da li postoji mogucnost da mi oni prime komjuter i priznaju garanciju i sa tom pocepanom nalepnicom? bilo kakva pomoc ili sugestija je dobrodosla :) hvala |