[ Ekonomist30 @ 02.09.2011. 12:58 ] @
Pozdrav svima.

Prodajem portal www.bizon.ba.

www.bizon.ba – Business Info Zone je informativno-edukativni web portal iz Bosne i Hercegovine. Kako bi smo poboljšali sadržaje i mogućnost interakcije s čitaocima kao i prateći trendove u oblasti brendiranja kreirali smo novi identitet portala s osvježenim rubrikama i novom softverskom podrškom.

Vizija Bizon.ba je da postane ‘Zona poslovnih informacija’ koja će čitaocima omogućiti uvid u dnevna dešavanja na tržištima BiH, regiona i svijeta.

Radi lakšeg pregleda, informacije su selektirane u rubrike: Ekonomija, Banke, Berze, Region, Svijet, Turizam, Nauka i kultura, uz edukativne tekstove u rubrici Brand Corner, te kolumne naših saradnika, analize i istraživanja te intervjue i poslovne savjete.

U cilju jačanja pozitivnog poslovnog okruženja u BiH vijesti portala Bizon.ba su čitaocima dostupne POTPUNO BESPLATNO kao i naš dnevni Newsletter za čiji prijem se možete prijaviti na home stranici.

Posebna snaga našeg portala je saradnja sa kompanijama, članicama našeg ‘BRAND CLUB-a’ koje nas informišu o svom poslovanju i aktualnim događajima i na taj način čine dodanu vrijednost našim sadržajima, a čitaoci imaju informaciju direktno ‘iz kompanija’.

Za poslovnu javnost smo kreirali i prošireni sadržaj ‘BIZON BILTEN’ – koji kompanijama distribuiramo kao mjesečni PDF Magazine . BIZON BILTEN je pregled ekonomskih, političkih i dr. društvenih događaja, analiza, intervjua i izjava povodom aktualnih zbivanja u zemlji, okruženju i svijetu.

No, radi obaveza i obima posla, prinudjeni smo na prodaju portala. Ako ima pitanja, ponuda ili savjeta, sve je dobrodoslo, te Vas molim da se javite - ovdje ili na PP.

Pozdrav