Citat:
Darko_zed: o kakvom se napajanju radi , daj malo vise podataka
Ma obicno bluberi 400W... cudno je sto sam svaku komponentu premerio i sve je u granicama svojih vrednosti...
Kontam da ima neki "cest kvar"...
Citat:
Darko Zivkovic: sta je reseno ,a i ako jeste onda bi trebalo da se napise na koji nacin i kako jer ovo je forum i mozda ce pomoci nekome , recimo meni :D .Pozdrav
Nisam ja napisao da je reseno, vec neko drugi, ko nema veze sa temom :D
Nije reseno.
Citat:
YU2AX: Nacekacete se da dr.NPN objavi neko resenje, on ih ovde samo trazi od drugih. Ja bar do sad to nisam video ...
Prvo, nemoj da si bezobrazan. Ako je forum, znaci da ljudi svojom voljom pomazu drugima. A meni je pomoc potrebna. Tako da...
A to sto ti nisi video, sta da ti kazem, gledaj malo bolje starije teme...
6 godina sam na ovom forumu, ali znas, malo mi zivot oduzima vreme, i borba za prezivljavanjem, pa nemam bas vremena da listam sve teme i caskam sa ljudima... suvise obaveza imam, uostalom, to tebe ne treba da interesuje. Ako zelis da pomognes, uradi to, ako ne zelis, ne mesaj se. Isprovocirao si me bas.
Da se vratim na temu. Kada sam postavio istu, od tada nisam stigao nista da radim povodom toga, zbog manjka vremena... Zato se i nisam javljao.
Pored ovog, pojavio se jos jedan problem.
Takodje mi treba savet "sta moze biti".
Napajanje se ukljuci normalno, ali na izlazu imam 3.75V, 5.77V i 14.12V... Menjao sam trandze i na primaru i sekundaru i dalje isto. Kondenzatore 200V 470uF menjao, isto.
Trafo glavni sam menjao, isto.
Sta mu dize napon toliko?
Skoro sam poceo da radim napajanja, pa se interesujem i informisem...
Hvala na dobroj volji. :)