[ boljanici @ 12.09.2011. 16:50 ] @
Pozdrav svima,

Ne znam jesam li na dobrom mestu postavio pitanje jer se ne razumem u programiranje, pa ako sam pogresio molim administratora da premesti ovo pitanje na adekvatan podforum ovde.

Dakle, ja pokusavam da nadjem neku PAL skriptu za SAM broadcaster koja bi mi uredila da na svakih 15 minuta ponavljam par pesama koje bi se ubacivale u postojecu play listu.
Ja sam pokusavao u notepadu da kreiram neke skriptice,i koje budu prihvacene, ali se desava da kad se ubaci pesma iz zasebnog foldera ona nastavlja da se ubacuje na vrh play liste i po 20 puta.

Ako ima neko ko moze da mi postavi neku jednostavnu skriptu za SAM broadcaster, bio bih mu jako zahvalan.[ Mihajlo Cvetanović @ 12.09.2011. 17:36 ] @
Čisto sumnjam da neko ovde koristi taj SAM Broadcaster, pa čak i da je spreman da ga instalira samo da bi tebi pomogao. Shodno tome ove tri priložene slike nemaju preteranu upotrebnu vrednost, jer sve što prikazuju je postupak kako se postavljaju skripte. Daj nam bolje samu skriptu koja pravi problem, i eventualno neku skriptu koja radi nešto slično a koja ne pravi problem. To bi više pomoglo.
[ boljanici @ 12.09.2011. 19:05 ] @
Naravno.

Evo ima OVDE vise primera PAL skripti, ali kod mene ne rade, ili se ja izgubim u unosenju parametara...

SAM broadcaster se moze skinuti OVDE kao trial verzija, ako nekome bude trebalo da proba skriptu.

Hvala na sugestiji, Mihailo.

[ nonamee @ 04.10.2011. 08:56 ] @
Reci druze tacno sta bih zeleo da radi posto sad bash ovih dana pisem neke skripte... nisam expert ali sa jedva dovoljno znanja da prepravim neke postojece... primere