[ Bakigames @ 13.09.2011. 08:18 ] @
Poštovani

možete li mi molim Vas prokomenirati sajt sa flash igrama

http://www.games-365.com i to po pitanju:

- dizajna
- preglednosti

Hvala svima unaprijed

Ivan
[ SStudio @ 13.09.2011. 12:01 ] @
Dizajn i preglednost su odlični barem malo promene u odnosu na ono što sam od sada sretao a to je uglavnom crna pozadina, tvoja kombinacija boja daje malo življu atmosferu.

Samo bi možda mogao da skratiš nazive za sekcije, ono puzzle games, adventure games itd da bude samo puzzle ili adventure jer na par mesta ti se naziv preklapa sa onom strelicom pa izgleda malo brljavo.
[ Bakigames @ 13.09.2011. 12:40 ] @
SStudio hvala ti na kritikama. A cilj su bila malo vedrije boje. Sad što se tiče tvoje kritike za nazive seekcija , znam da je predugo i da zadnja sekcija ispada iz linije. A morat ću to skratiti. Ostavio sam tako zbog SEO-a, kao " Adventure games" je pojam koji se traži skupa i bolje izgleda nego " Adventure" ali da definitivno upada u oko

Hvala ti
[ SStudio @ 13.09.2011. 17:29 ] @
Pretpostavio sam da je SEO u pitanju, skloni slobodno games iz naziva sekcije, na ostatku strane imaš sasvim odvoljno ponavljanja reči games.
Neka preporuka onih SEO čikica je da se reč iz keywords parametra u zaglavlju ne ponavlja više od 5 puta na strani. Zašto, nisu rekli.
[ Bakigames @ 16.09.2011. 12:04 ] @
Slobodno i dalje komentirajte! Da na taj način popravim sve propuste!

Pozdrav

Ivan
[ plus_minus @ 16.09.2011. 12:22 ] @
Mozda bi mogao da doteras gornji desni deo header-a. Nekako nije bas, bas elegantno kada su ti slova spojena sa pretragom. Makar 5px razmaka. Ili malcice smanjis font i line-height ili mrdnes search for games malo na dole. Ti vidi sta bi bolje bilo.

Isto tako i footer. Ispisi jos malo teksta u footeru, ili ga jednostavno smanji da ne bude toliko visok. Eventualno mozes da zamenis mesta. Plavi deo skroz dole, a beli gde je Dear Visitors Games 365 brings you top flash games. Our cool cool games are in categories such as: driving games, shooting games, action games, board games, puzzle games . iznad plavog... Ili ostavis tako, a nabacas jos linkova i dole. Sve to sto pise driving games, shooting games, action games.. da ustvari budu linkovi.

Otvori npr. sajt blic.rs i pogledaj njihov footer. Zamisli tvoj sadrzaj i kombinaciju plavo bele boje, tako nekako.

Evo slike kako se kod mene gornji desni deo header-a vidi.
[ Bakigames @ 19.09.2011. 12:49 ] @
Uvažio sam većinu vaših primjedbi i popravio na sajtu. Eto ako netko ima još nešto bio bih mu zahvalana jer nisam baš kreativan :)

Pozdrav
[ Stranger2 @ 26.09.2011. 02:24 ] @
Mislim da bi trebao da uradis nesto po pitanju dimenzija strane, prvenstevno sirine. Kolone su ti veoma zbijene. Na primer izmedju bordera kod eleenta "Actin" i "Adventure" imas svega nekoliko pixela razmaka. Deluje kao da je stranica pravljena za veliku rezuliuciju a da ja gledam sa kompjutera sa malom rezolucijom poa se sve skupilo. Pretpostavljam da je najbolje resenje da smanjis sirinu sidebara i odna da dobijes prostora da povecas sirinu kolona i razmaka izmedju njih.