[ millancheOLE @ 22.09.2011. 17:17 ] @
Ovako: Nov sam korisnik nekog Linux sistema, i odlucio sam se za Zorin OS jer su ga najvise hvalili kada su u pitanju novi korisnici koji se sa Windows-a prebacuju na Linux (kao najlaksi je za snalazenje). Osim toga privukla me je cinjenica da se navodno mogu koristiti svi programi Windowsa na ovom OS-u. Za to je potrebno koriscenje neke aplikacije Wine, ali ja je jos uvek nisam skontao. Gledao sam neke tutorijale na YT, ali ono sto oni na klipu urade, ja to isto ne mogu na svom kompjuteru. Moze li mi neko pomoci? I ne znam da li je i na ostalim Linux platformama ovakav kvalitet rada, ali ja sam ovim sistemom odusevljen. Pre svega neverovatna brzina rada svih programa, narocito Google Chrome-a (brze mi otvara stranice, brze ucitava YT, apsolutno je sve brze). Nakon toga graficka i procesor koji mi na Windows-u rade kao traktor na ovom OS-u se ne cuju, bukvalno ne cuju! Ne znam koji je razlog, ali sam u svakom slucaju odusevljen! Ako moze neko da mi da neki savet kako ovo da savladam, bio bih zahvalan. |