[ simcse @ 18.02.2004. 22:26 ] @
| pogledajte sajt www.politehnickasu.edu.yu
Kada udjete na stranu srpski imate jendu html stranu.
zanima me kako je napravljeno ono sa misem,ono ludilo,koje sekerce kako se mis krece.
Jos me zanima kako su napravljeni oni prozorcici Aktuelnost.Da li je to pravljeno mozda u photo shopu? |
[ Conica @ 19.02.2004. 00:24 ] @
Pozdrav
Ono "sa misem" je java script, dok je prozor aktuelnosti java applet.
Pogledaj malo source strane pa se igraj sa scriptom. Naravno ako ga budes upotrebljavao, nemoj zaboraviti da takodje prekopiras i deo gde je naveden autor koda.
cheers
Cony
[ arsa xx @ 19.02.2004. 00:31 ] @
Nikada nisam koristio javu i nesvidja mi se licno, ali kad vidim na strani kombinaciju jave i flash onda mi se tek prevrne :P
[ zaraza @ 25.02.2004. 01:16 ] @
ma i java i flash mogu da budu ok ako se lepo ukomponuju...jes da je 'ono' sa misem i flash ciganlija al sta ces...
[ simcse @ 25.02.2004. 08:40 ] @
ja u opste ne smatram da je java mis cinganlija.simpatino izgleda i mnogimka kojima sam pokazao se svidja.
imas li ti zarazo neki bolji predlog sta da se napravi?
treba i to neko da zan da napravi,ne moze niko sve da zan,ali java je inace tesko,a ipak nemojmo zaboraviti da je njihov sajt pravio profesionalac.
[ zaraza @ 25.02.2004. 09:47 ] @
sto se mene tice ja onaj efekat ne bih ni stavljao...
uostalom to je samo moje misljenje, meni se to jednostavno ne svidja...
[ zaraza @ 27.02.2004. 00:21 ] @
nego gledam opet ovaj sajt, zar niko nije primetio da se one loptice ispod misa gube na glavnom meniju, tj idu ispod njega. mislim da bi taj profesionalac morao da obrati paznju na svoj kod.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.