[ dzul @ 25.09.2011. 11:48 ] @
Postavio sam isti post u temi "Problem sa MMS podesavanjima Telenora na android platformi." ali mi niko nije odg. Pa sam resio da postavim novu temu. :) "Kupio sam otkljucan LG 2x i posto sam imao isti problem sa mms-om, poslao sam mail telenoru da mi posalje parametre. Nemam zamerke, ljudi su brzo poslali detaljno uputstvo(kao i ovde), ali meni mms i dalje ne radi... net radi ok... napominjem da mi je mms radio ranije,usluga je aktivna i slicno. Zna li neko u cemu je problem?" Jos da dodam, da sam bio do telenora, da je sef poslovnice ljubazno pokusao da pomogne, cak je zvao svog nekog drugara u LG Srbija sa sve mojim IMEI-em i covek nije skontao u cemu je problem. Rekao je da taj model(P990) normalno radi na telenoru, da je uvek sve ok i kao resenje ponudio resetovanje na fabricka podesavanja. Meni se ne gube svi podaci(ok, sync) ali necu ponovo da instal sve programe na tel. MMS sam odmah podesio kad sam kupio tel, tako da sumnjam da bi resetovanje pomoglo. Tel je kupljen u Kanadi, otkljucan. |