[ UrbanPhotoZR @ 26.09.2011. 08:27 ] @

Poštovani

Pozivamo Vas da prisustvujete nesvakidašnjoj manifestaciji "Urban Drop Zone Cup" koja će biti održana 1. oktobra u Zrenjaninu. Osnova celog dešavanja je padobransko takmičenje u skokovima na cilj u STROGOM centru grada. Specifičnost događaja je činjenica da će se padobranci spuštati na cilj naspram vizuelno atraktivnih građevina poput zgrade Opštine, katoličke katedrale, spomenika kralju Petru I Karađorđeviću, zgrade pozorišta...
Istovremeno će se održati i Urban Drop Zone Photo, takmičenje u fotografisanju, kao i čitav niz pratećih dešavanja.

Ukoliko ste zainteresovani, pozivamo Vas svojim prisustvom doprinesete pozitivnoj atmosferi Urban Drop Zone Cup-a i eventualno učestvujete u foto takmičenju.

PROGRAM MANIFESTACIJE:

10 - 18h :: URBAN DROP ZONE CUP
... Takmičenje u skoku na cilj padobranom. Takmičenje je pozivnog karaktera i okupilo je najbolje plasirane takmičare iz zemlje i okruženja iz sezone 2011.

10 - 18h :: URBAN DROP ZONE PHOTO
Izbor za najbolju fotografiju dana
Takmičenje je otvoreno za sve zainteresovane profesionalne i amaterske fotografe. Propozicije takmičenja se nalaze u dokumentu na sledećem linku http://www.sendspace.com/file/1zxbwe
Kotizacija za učesnike - 250 dinara.

10 - 14h :: URBAN DROP VIBE
Radijska emisija koja se emituje uživo sa Trga slobode na 103.6 Mh - Radio Zrenjanin. U programu emisije biće predstavljeni ekstremni prijatelji ekstremnih sportova među kojima su Aero klub "Zrenjanin", Ninjutsu klub "Bujinkan", Džudo klub "Proleter", Baletsko-plesni klub “Stage”, Plesni klub “Free Dance”, Biciklistički klub "Cyclemania", Ultra Maraton klub iz Zrenjanina, Maketarski klub i klub za popularizaciju vazduhoplovstva, vazduhoplovnog sporta i tehnike "Krila Petrovgrada", Apnea Academy i Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah "Dolphinboy", Kik boks klub "Fighter", Savate klub "Banat", Karate klub "Banatski cvet" i mnogi drugi.

Pozorišni klub "Zeleno zvono"
21 - 01 :: URBAN DROP HIGHLIGHTS
Proglašenje pobednika i dodela nagrada, projekcija fotografija & EXTREME KARAOKE PARTY with Boki Karaoke

Sky Limit, Aerodrom Ečka
01 - :: URBAN DROP AFTER PARTY

3D panorama trga: http://www.camera.aero/galerija/trg%20slobode.html (cilj će biti ispred spomenika).

INFO PLUS :: U slučaju nepovoljnih meteoroloških uslova, program Urban Drop Zone Cup & Urban Drop Zone Photo će se održati u nedelju, 2. oktobra na Aerodromu Ečka. Prateći programi se neće odlagati.

ORGANIZACIJA :: Nezavisna inicijativa ljubitelja vazduhoplovnih sportova i ekstremnih prijatelja ekstremnih sportova
POKROVITELJSTVO I TEHNIČKA PODRŠKA :: Aero klub "Zrenjanin"
TEHNIČKA PODRŠKA I MARKETINŠKE AKTIVNOSTI :: Pozorišni klub "Zeleno zvono"

Kontakt
E-mail: [email protected]
Facebook: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=141611905935714


Pozdrav!
[Ovu poruku je menjao UrbanPhotoZR dana 26.09.2011. u 09:57 GMT+1]