[ bidi @ 11.10.2011. 12:47 ] @
Molim vas da li neko u Novom Sadu moze da na divlje prikljuci kablovsku.
Problem je u tome sto je stan iznajmljen, u zgradi postoji mreza a gazda nece da se prijavi. Kazu treba se samo prikaciti, ali kako. Cujem da neki momci to rade za 1000 dinara. Ako neko zna nesto molim vas javite....
[ view @ 17.01.2012. 21:41 ] @
Prikljucenje na kablovsku je vrlo jednostavno ali niko ti to nece objasniti ovde na forumu jer je to nelegalno...mozda neko i prikljucuje kablovsku na divlje ali to sigurno kosta vise od 1000 dinara jer bar toliko materijal kosta i pretplata za kablovsku je skoro 1000 dinara pa mislim da ce ti neko naplatiti mnogo vise od cene jedne pretplate...da bi uveo kablovsku treba da platis 2 - 5000 dinara za stan + da placas pretplatu 1000 dinara svaki mesec a na divljaka dobijas mnogo veliku ustedu tako da je i cena prikljucenja veca.

Sa druge strane ako se diretkno prikljucis na vertikalu u zgradi otkridce te neka kontrola e sad mogu da te otkriju posle dva dana a mogu i da te ne otkriju par godina u svakom slucaju mogu da te otkriju.
[ tdjokic @ 18.01.2012. 08:33 ] @
U cemu je problem sa gazdom - tehnicki deo ili finansisko-zakonski? Nece da busi [zid, vrata] za zicu ili neca da potpisuje ugovor i placa pretplatu? U zavisnosti od odgovora na ovo pitanje mozda i postoji legalno, normalno resenje za tebe. Gazda te ovlasti da ti potpisujes ugovor i placas sve i bas ga briga, ako dozvoljava ono malo ostecenja necega da kabl udje kod tebe.

Sa ilegalnim se ne igraj - em ce te kazniti zakon, em ce gazda da poludi, tek to mu se ne bi svidelo, mogle bi da padnu i batine, jer bi zakon sigurno i njega zakacio i pozivao na saslusanja itd.