[ Cavani @ 13.10.2011. 22:13 ] @
Pozdrav svima!


Dakle, zaista bih zeleo pitati za pomoc (izvinjavam se ako postoji vec tema na forumu slicna ovoj, ali zaista sam koristitio ,search, i nisam mogao da nadjem konkretno resenje ) za sledece pitanje.. Imam problem prilikom povezivanja mixera sa racunarom ( govorim o povezivanju mixera sa racunarom radi snimanja 'set-a' ), prilikom kojeg koristim MAGIX Audio Cleaning Lab .. Dakle, signal koji treba da salje mixer je isti u bilo kom polozaju da je regler, s'toga, da ne duzim i kruzim pricu mnogo.. Od opreme imam Numark DXM06 i externu MAYA 44 USB, i integrisanu zvucnu koja inace nije 5.1 ..

Ako bi neko mogao pomoci, tj ispisati mi kako bi trebao povezati sve da mogu praviti (raditi - mixovati) svoj set na mixeru a da taj zvuk snimim softverski, bio bih zaista zahvalan.


Hvala vam unapred
[ Kovacevic Vladimir @ 14.10.2011. 18:48 ] @
Moglo je to malo i jednostavnije

Što se "spoljnih jedinica" tiče, veza je jednostavna, ako se imaju odgovarajući kablovi/konektori,a po sistemi OUT --> IN

Možda ovde nađeš nešto korisno:
http://www.elitesecurity.org/t...o-kupovine-povezivanja-miksete

A za software-ski deo, sistem prenosa je export/import-ovanje...
Od Free verzija: Audacity, Kristal Audio Engine, Wavosaur (mali, ali jednostavno dobar).

'Ajde pročitaj/pregledaj pa se javi za dalje...

Pozdrav
[ cyBerManIA @ 16.10.2011. 20:04 ] @
Na Numarku imas izlaz record. Taj OUT spoji na linein snimaca (u ovom slucaju LineIN zvucne).
Ukoliko koristis CD playere ili gramofone kao ulaz na Numarku, onda povezi sa externom zvucnom (u ovom slucaju Maya 44) jer ima mnogo bolji linein od integrisane .
U zavisnosti kako povezujes, zavise i kablovi. Vladimir je ostavio link ka temi gde ces naci to sto te zanima. Ukoliko ti treba nesto drugo, ti pitaj

poz