[ Shomi Li Jones @ 14.10.2011. 14:14 ] @
Imam dekodiran model ovog telefona (bio je na VIP mreži) kupljen pre dve nedelje možda manje i imam problema da namestim mrežu na mts mreži. Nemaju da mi pošalju onu poruku za ovaj telefon a nije mi uspelo da namestim ručno one parametre. Polja za parametre su: Ime - stavio sam gprswap APN - stavio sam gprswap Proksi - nema na sajtu informacija šta ovde treba Port - probao sam i sa 9201 i sa 8080 i nije mi radilo Korisničko ime - mts Šifra - 064 Server - nema na sajtu informacija šta ovde treba MMSC - nema na sajtu informacija šta ovde treba MMS proksi - nema na sajtu informacija šta ovde treba MMS port - nema na sajtu informacija šta ovde treba MCC - namešteno mi je 220 samo od sebe MNC - namešteno mi je 03 samo od sebe Tip autentikacije - nema na sajtu informacija šta ovde treba pa sam stavio ''nema'' Podešavanje pristupne tačke - nema na sajtu informacija šta ovde treba pa sam stavio Internet + MMS Ima li neko informacije šta treba da se unese u ova polja za koje na mts-ovom sajtu nema informacija? |