[ deeface3 @ 27.10.2011. 08:37 ] @
poz, sve češće mi mozila blokira "not responding" , kako da je popravim. nebih da koristim druge pretraživače...
[ madcama @ 27.10.2011. 08:48 ] @
Daj nam malo vise informacija. Kad se to desava? Koja je verzija Firefoxa? Koja je verzija operativnog sistema?

Ovo sto si za sad napisao meni zvuci kao da si mi rekao stala su mi kola. A mogla su stati zato sto si slucajno pritisnuo kocnicu, nestalo ti goriva, udario si u zid...

Drugim recima pomozi nam da ti pomognemo.
[ calexx @ 27.10.2011. 10:59 ] @
Firefox se čudno ponaša u poslednjoj a možda i u poslednje dve verzije. Često mi ne radi desnoklik nego se otvara okvir sa plavom linijom koji kao nešto selektuje ... posle nekoliko trenutaka se izgubi i onda iz par pokušaja proradi desnoklik. Nekad i odmah ali ne uvek. Često pomalo zaglavi ... izgleda da nešto ozbiljnije zapinje. Već razmišljam da vratim neku stariju verziju, ova je izgleda prilično brljava.
[ Ljubiša Begović @ 27.10.2011. 14:11 ] @
Probajte uraditi čistu instalaciju. Pre toga deinstalirajte i označite da vam briše sva vaša podešavanja. Naravno, pre toga sačuvajte bookmark i šta još imate za sačuvati.
Ja imam ver. 7 i 8 i sve radi ok.
[ deeface3 @ 27.10.2011. 15:07 ] @
verzija je 7.0.1 , OS WIN 7 home premium. sve je radilo odlično 2 mjeseca i onda je postepeno sve više počeo blokirati
[ Ljubiša Begović @ 27.10.2011. 15:29 ] @
Probaj tako kako sam rekao, dešavalo se i meni na starijim verzijama da ponekad počne brljati, ali čista instalacija je uvek rešavala problem.
Nema razloga da ti se tako ponaša, jer je ta verzija stabilna. Preskenira komp na viruse i sl. Koristi Malwarebytes AntiMalware.
Probaj i isključiti plugin-ove, možda ti neki od njih pravi problem, ako ih imaš.
[ deeface3 @ 27.10.2011. 19:54 ] @
obrisao sam ga , restartovao laptop i opet instalirao, od tada mi je jednom zablokirao na 3-4 sekunde, sa sad je "ok" . najčešće je blokirala prilikom download-a. od plug-inova nemam ništa, tj imam par ali su disable.
[ deeface3 @ 27.10.2011. 20:36 ] @
evo sad opet blokira kao i prije :P