[ ugazaganje @ 09.11.2011. 10:23 ] @
Imam par pitanja a koliko vidim nema ih gde sem ovde postaviti ni na http://www.htc.com nema nekog odgovarajućeg ko bi odgovarao...
Zašto se sa sajtu https://market.android.com/ mogu samo skidati besplatne aplikacije tj. zašto pored bosne, albanije i ja bi reko manje više svih ostalih zemalja nema srbije ? Inače da ne bude zabune plaćanje se vrši preko kartice a ne "pejpala".
Pored svih reklama za HTC srbija nas nema nigde u njihovim zvaničnim krugovima pa samim tim se ne može izvršiti poruđbina aplikacija koje se naplaćuju ili je nešto drugo u pitanju, takođe na svom HTC sensation primećujem da se ne mogu koristiti aplikacije HTC HUb i HTC LIkes zbog ne mogućnosti registrovanja za svoj region tj. odabira svoje zemlje. I naravno da li neko ima nekaku informaciju da li će u nekom od sledećih softeverskih "dodataka" za Sensation napokon ubaciti mogućnost 3g poziva, koji je sad samo moguć uz korišćenje "skajpa".

Hvala u napred, nadam se da nisam pobrko temu za ovaj deo foruma :D
[ pajaja @ 09.11.2011. 17:07 ] @
Potrazi pod "Republic of Serbia".
[ ugazaganje @ 10.11.2011. 20:15 ] @
hvala, na bagremovoj paši otvara i treće oko :D
za aplikacije HTC HUb i HTC LIkes sam doznao da može da se odradi registracija i ako nema srbije tipa da se odabere i engleska probaću pa javljam...
[ ugazaganje @ 22.11.2011. 07:22 ] @
Ljudi jel ima neko problem kad zeli da uploduje sliku preko telefona na fejs bilo da koristi fejs na fonu ili onaj sa marketa facebook for htc sensation...??