[ Bonafides @ 11.11.2011. 21:14 ] @
Pozdrav

Ovaj telefon sam kupio po malopordajnoj ceni u VIP-u juna prosle godine. Moram da kazem da sam imao muku dok sam ga otkljucao, i to sam na kraju sam uradio preko internet-foruma. Telefon je manje vise ok, iako ima neke cudne nedostatke, ali za one pare je sjajan. Tacnije, nisu to nedostatci nego nejasnoce.

Na primer ne mogu pricati i ici na net preko Jave.
Ne mogu slusati player i ici na net preko Jave.
Mnogo programa ne cita, a cuo sam da se za ovaj telefon moze nabaviti i Java i Word reader.
Moram se pozaliti na bateriju, traje kratko. Dva put dnevno ga punim. A mozda sam i ja krivac sto sam ga mnogo koristio na netu, pa je mozda baterija oslabila, preko njega sam potrosio negde oko 4-5 GB.

Sve u svemu nadam se da je proslo dosta vremena od njegovog izlaska, mislim da su se slegli utisci. Znam da ga dosta njih imaju, mnogi su ga uzeli kao VIP-ov studentski paket. Kazu da ima dosta funkcija za koje ni sami prosecni korisnici ne znaju, pa ako neko zna koje su to funkcije neka ih doda.

Ja sam u potrazi za novom baterijom, nadam se da se ista moze naci u Srbiji (mene zanima Nis, jug Srbije). Zvao sam VIP, ali oni ne prodaju te rezervne delove za telefone.

Nadam se da imate lepa iskustva. Ja sam sa njim progledao zbog odlicne (doduse malo sitnije) qwerty tastature. Sve u svemu, za one pare je ok...
[ Bonafides @ 28.01.2012. 13:00 ] @
Pozdrav!

Zna li iko gde i kako se u Srbiji moze kupiti baterija za ovaj telefon. Trazio sam po Nisu, nigde je nisam nasao, a zvao sam i VIP-ov centar, ni oni ne znaju gde se moze kupiti. Mislim, ovaj telefon ima dosta ljudi, mora da postoji neko u Srbiji ko prodaje baterije za ovaj telefon.

Inace, u Nisu, u jednoj prodavnici su mi utrapili neku bateriju za Nokiu (mislim da je pisalo nesto kao BL 4), radila je, ali nikako nije htela da se formira. Otisao sam nakon toga u jedan servis i receno mi je da to nije baterija za moj telefon (iako su me prodavci, mene neukog, unedjivali da je to to), da bih tu betariju na jedavite jade vratio i uzeo svoj novac.

Nadam se da neko ima ideju gde mogu naci odgovarajucu bateriju kod odgovarajucih prodavaca.

HVALA UNAPRED!