[ sttevann @ 14.11.2011. 12:30 ] @
Pozdrav svima! Već tri godine imam HP 6735s, i mislim da je vreme da ga menjam. :) Radi se o AMD procesoru na 1.9, 2 GB rama, i integrisanom grafikom (ide do 1.5gb deljene mem.) U dobrom je stanju (neoštećen), baterija traje sasvim prihvatljivih sat do sat i po u radu(2h ako gledam film npr). Da ne bih ispisivao kompletnu konfiguraciju, čisto me zanima da li mi neko može preporučiti neku cenu po kojoj bih mogao da ga prodam? I da li da postavljam oglase, ili da okušam sreću na limundu (mada tamo postoji rizik i da se proda za mnogo manju kintu od očekivane, što baš i ne ide :) ) Znači ono, da ne budem bezobrazan i tražim previše i nekog zafrknem, ali isto tako i da ga ne dam baš za džabe. Iako je mator, i iako sad za male pare može da se uzme solidna mašina za prosečnog korisnika, lap je u odličnom stanju, i može zadovoljiti gotovo većinu prohteva tog istog prosečnog korisnika (ja na njemu npr sasvim lagano pikam Pes 2011, danas ću instalirati i 2012, da vidim kako će on da se pokaže :) ) Hvala unapred.. ;) |