[ minis @ 14.11.2011. 13:57 ] @
| Molim da mi neko pomogne oko izrade nove diodne ploce za co2 aparat do 200A sa semom veza i odgovarajucim hladnjakom ovu koju sad imam krpio sam sa diodama iz alternatora zastave ali se dosta greje i crkava.Hvala unapred. |
[ Darko_zed @ 14.11.2011. 15:34 ] @
imas kod mene na sajtu
http://darkoelektronik.webs.com/delovizaco2aparate.htm pa ako je takva nije problem mogu ti pomoci ali ako su diode kao by50(51) to jest kyz35/75 onda ce malo teze ici oko toga jer ih trenutno nemam na lageru (mogu naruciti njih , a i njihove jeftinije zamene koje rade posao samo tako). Koji deo ploce ti crkava to jest koji deo mosta ka minus polu sigurno ??
[ ZAS011 @ 14.11.2011. 16:16 ] @
Darko, ne bilo ti tesko, takve stvari posalji coveku na PP. Sace i ET da te "naprndechi". I sam znas da reklamiranje i samoreklaniranje nije dozvoljeno

[ Darko Zivkovic @ 14.11.2011. 17:43 ] @
Zoki pazi ovako , ja se nisam reklamirao tipa prodajem ovo ono i kada neko potrazi semu ja da ga uputim na gotov uredjaj koji pravim kao neki koji to konstantno rade ovde bas javno samo sto cene ne zalepe u tekstu pa im niko od moderatora pa cak i ti nista ne kaze zato je ovo sto si napisao suvisno .Ja sam se ponudio coveku da pomognem i nigde pa cak i na sajtu ne stoji cena toga vec sam mu samo da link ka slici da vidi da li je to isto to sa cim ima problema ,a to je velika razlika zar ne !!!
Da ne bih lepio linkove tema gde je to radjeno bolje da nema replike na ovo moje izlaganje !!!
[ minis @ 16.11.2011. 21:27 ] @
Ok.momci meni treba pomoc, ali prvo moram dati odgovore na pitanja a to moram proveriti ja sam mislio sam to da izradim naravno ako mi pomognete.Javit cu tacno sta mi treba za koji dan.Hvala sto ste se javili.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.