[ vaskogodfather @ 16.11.2011. 15:27 ] @
Pozdrav

Pronasao sam slucajno, prvo na sajtu m-audia a kasnije i na netu da je Avid napravio posebnu verziju protools-a za m-audio kartice. Moja u pocetku nije bila podrzana ali su sad izbacili drajvere i za nju i trebalo bi da radi na verziji 8 i novijima.

Ono sto me interesuje je da li se koriscenjem software-a direktno optimizovanog za odredjenu karticu dobija neko poboljsanje u performansama u odnosu na recimo cubase? Gledao sam malo po forumima, nasao sam da u m-powered verziji pro tools i dalje koristi procesor za razliku od verzija sa digidesing-ovim hardverom gde koristi karticin dsp.

Nikada nisam koristio pro tools ali me interesuje sada kada je izbacena verzija optimizovana za moju karticu da li bi dobio neko osetno poboljsanje u radu i da li mi se isplati prelaziti sa cubase-a? Takodje me interesuje da li je ova verzija pro toolsa osakacena i u kom smislu posto se cenovno veoma razlikuje od ostalih verzija.

Takodje ako neko ima uporedna iskustva u radu sa oba programa voleo bi da znam koje su razlike i kakva su iskustva u radu sa oba.

Hvala unapred
[ Aleksandar Đokić @ 25.11.2011. 06:52 ] @
osakacena je, a ne bi dobio nista