[ rapidlord @ 16.11.2011. 15:52 ] @
Treba da prebacim gomilu audio kaeta (deck) u digitalni format, nista profesionalno, gomila r`n`r sadrzaja koju su prijatelji stvarali kao klinci. Ipak trebalo bi da lici na nesto, imam moj dobar stari deck, i uzeli smo M-Audio Audiophile 2496 za koju mislim da je savrsena za ono sto mi treba, i sada mi trebaju par dobrih zvuckina u cenovnom rangu od 50~100e. Moze li nesto bolje da se nadje od: "Studiophile AV 30", koji kosta 100e. Naime ja na kompu imam ATP3 koji su po meni super za slusanje mp3, ali imaju prenaglasen bass i visoke. pa se plasim da kad budem sredjivao zvuk u Audacity-ju da ge ne upropastim? Sade znam da ce mnogi da se najeze kad vide "monitor" i "100e" u istoj recenici, ali mislim da sam jasno objasnio zasto mi treba i buzet za to, pa ono, pokusavam da izvucem maksimum kvaliteta kolko je moguce. Znaci molim vas da me ne terate da kupujem skuplju opremu, i ovo je mnogo za ovaj mali projekat koji smo pokrenuli :) Naprimer neke od opcija: Behringer MS16 ~ 50e Behringer MS20 ~ 90e Behringer MS40 ~ 115e M-Audio Studiophile AV30 Version II ~ 100e Unapred Hvala. [Ovu poruku je menjao rapidlord dana 16.11.2011. u 17:50 GMT+1] |