[ unisoft @ 17.11.2011. 23:37 ] @
Posedujem sledeći ruter: TP-Link TD8901G. Imam jedan problem. U domu imamo internet i na internet se povezjemo preko Username-ma i Password-a (broadband connection) Da bi uspostavili konekciju sa internetom prvo moramo da se konektujemo na mrežu doma, a onda preko te mreže povezujemo se sa serverom (isti server) preko acc-ounta Može li ovaj ruter da se podesi da on uspostavi vezu sa internetom i da svako ko se poveže na TD8901G preko LAN-a ili Wirlessa da izađe na internet. Ja sam pokušavao nešto da uradim sa PPPoE (podešavane za ADSL) ali mi nije uspelo. Mi smo mislili da može svaki računar koji je povezan na ruter da uspostavi konekciju preko istog accounta, ali na žalost to nije moguće. Kada smo to pokušali dobije se poruka da je već uspostavljena veza. Zbog ovog nam je potrebno da ruter uspostavi vezu i posle toga (mislim) da će preko njega svaki računar imati izlaz na internet (podeljen protok). Ako neko zna kako ovo da podesim zamolio bih ga da mi kaže. Ili možda nemamo odgovarajući uređaj? ![]() |