[ vlada84 @ 21.02.2004. 20:44 ] @
| Imam problema sa update-om za kaspersky. Kada kliknem na update antivirus bases pise mi error execution. Neznam u cemu je problem. Kako mogu da updatujem program. Da li je potrebna neka registracija ili tako nesto?
Unapred hvala!!! |
[ Ivan Starčević @ 08.04.2004. 19:00 ] @
Ili nađi na netu
Key File
[ Asteria @ 10.01.2005. 11:41 ] @
Ja imam problem sa update-om Kasperskog. Sve je radilo normalno do pre mesec dana i od tada kada ga update-ujem dugo stoji prozor sa nesto kao Receiving size of antivirus database i posle toga se pojavi Error occurred during the task execution. Jedino sto sam na kompu menjala pre toga je sredjivanje DSO Exploit (menjanjem registrija). Imam AVP Personal build 5.0.149 i istice mi tek 5.10.2005. On normalno radi. Sta moze biti u pitanju?
[ sobra cobra @ 09.05.2005. 20:17 ] @
Instalirao sam Kaspersy Anti-virus, ali ne mogu da skeniram računar jer mi pokazuje sledeću poruku. "The anti-virus database has been damaged (error code 3), please update the database or reinstall the application"
Reinstalirao sam i ponovo instalirao ali opet isti slučaj a kada hoću da updatujem bazu pojavi mi se sledeća poruka " Error occured during the task execution ".
Navodno imam legalnu licencu za mesec dana
Šta mi je činiti?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.