[ Ljubisa kirovski @ 20.11.2011. 07:37 ] @
Postovane kolege najpre pozdrav svima. Evo posle duzeg vremena obrakam se ponovo sa jednim problemom ako tako moze da se kaze. Imeno u cemu je stvar. Kako sto i sama tema kaze imam potrebu da aplikaciju koja je normalno izradjena Accessom i funkcionishe odlicno godinama da sad po zahtev korisnika ako je moguke a on kaze da ima informacije da je moguke jer negde je video da tako radi da povezem aplikaciju sa fiskalnom kasom Sy50 koju on ima i koristi je sada zasebno da aplikacija je koristi kako fiskalni printer t.e. da automatski iz aplikacije izdaje fiskalni racun po potrebi.
Postovane kolege dali je neko iamo iskustvo sa oviim i dali bi mogo neko da pomogne??? Za sada stvarno nemam odeju kako da ovo resim. Molim za pomok

Hvala unapred

[ Ljubisa kirovski @ 22.11.2011. 23:45 ] @
Danas sam dobio kako mali pomok kako bi trebalo da to proradi ali nikako da dodjem do ideje kako da to uradim evo sajem u prilogu to shto sam dobio da vidim dali neko moze da mi pomogne. Probao sam da tekstove prevedem na hrvatskom poshto su bili na Makedonskom kaoliko sam u to uspeo ne znam pa ne zamerite mi ako neshto nije dobro prvedeno.