[ infiniteIgnorance @ 24.11.2011. 08:36 ] @
Zdravo.

Igrom slucaja sam natrcao na gorepomenuti uredjaj, pa sam pokusao i da ga koristim. Dobio sam ga novog, sa sve kutijom i onim pucketajucim omotacem, kako god se to zvalo. U uputstvu pise da je sve spremno, samo upalis i tjeras.

Medjutim, sve sto mogu da uradim je da ga upalim i ugasim. Displej, koji bi trebao biti osjetljiv na dodir, to i nije bas - ili softver nije bas kako treba... Citajuci po forumu (ovom i jos dva-tri mjesta) vidim da ovo i nije bas najnaj uredjaj i da je prilicno musicav. Bilo je cak i postova tipa "zaobidji obavezno!". Sto se tice proizvodjaca... ni da beknu. Na njihovom sajtu nista korisno nisam nasao.

Da li je neko imao slican problem? Moze li bar da nagadja sta bi se moglo pokusati? Recimo, da probam sa reinstalacijom softvera...? Vidio sam da koristi taj neki hrvatski softver Cardinale. Prema specifikaciji ovaj uredjaj bi trebao da dolazi sa verzijom 3.0, medjutim na torentu sam uspio da nadjem samo 2.0. Da li su kompatabilne? Koliko je to uopste komplikovano?

(Molim Vas da ne trosite moje i svoje vrijeme na odgovore tipa: proguglaj, gugl ti je prijatelj, odnesi u servis i sta ti ja znam)

Postovanje.