[ Miroslav Strugarevic @ 24.11.2011. 16:42 ] @
Kakva je procedura za zamenu dvd uredjaja?

- Kupim bilo koji slim model ili ne?
- Skinem masku sa sadasnjeg i namontiram na novi dvd rezac?
[ Binary Mind @ 24.11.2011. 16:56 ] @
Najbezbedije je da izvadis sadasnju optiku, i nosis je sa sobom dok ne nadjes optiku istog fizickog formata posto, u zavisnosti od laptopa do laptopa, nisu sve iste Posle toga montiras novu umesto stare i to je to...
[ Miroslav Strugarevic @ 24.11.2011. 16:59 ] @
A prednja maskica ili kako god da je nazovem ona se skida i moze da se montira na bilo koji dvd uredjaj?
[ Binary Mind @ 24.11.2011. 17:36 ] @
Nova optika ce imati adekvatnu prednju masku.
[ Miroslav Strugarevic @ 24.11.2011. 17:40 ] @
Koja se nece slagati sa dizajnom mog laptopa :) Ocigledno se ne razumemo :)

Ja sam hteo pitati da li ovo sa slike mogu da skinem sa sadasnjeg DVD roma i prebacim na novi kako bi izgledao kao fabricki.

[ Binary Mind @ 24.11.2011. 17:48 ] @
Moze, ali pazljivo da ne polomis neku od maski ili na drugi nacin ostetis novu optiku. Ako ne pase ta maska koju zelis da stavis na novu optiku uvek imas stock masku koja dolazi sa novom optikom. U ovom slucaju moras voditi racuna da se dugme za otvaranje na novoj optici nalazi na istom mestu kao i na staroj
[ Miroslav Strugarevic @ 24.11.2011. 17:50 ] @
Citat:
Binary Mind: Moze, ali pazljivo da ne polomis neku od maski ili na drugi nacin ostetis novu optiku. Ako ne pase ta maska koju zelis da stavis na novu optiku uvek imas stock masku koja dolazi sa novom optikom. :-) U ovom slucaju moras voditi racuna da se dugme na novoj optici nalazi na istom mestu kao i na staroj :)

To znam. Interesovalo me ovo sa starom maskom :) Hvala!