[ grayzer01 @ 03.12.2011. 15:12 ] @
Skoro sam kupio gore navedeni router. Dešava se neverovatna stvar: - povežem ga i uključim, lampice trepere kao lude - stalno svetli samo lampica POWER - lampica za ADSL se povremeno uključuje ali uglavnom ne radi Najinteresantnije je ono što se dešava sa konekcijom: Ovog trenutka je LAN is now connecteed a sledećeg Network cable is unplugged i tako u nedogled. Stranici za setovanje može da se pristupi ali posao ne može da se odradi jer konekcija stalno pada. I kao šlag na tortu, ovo je drugi uređaj koji sam dobio, prvi se ponašao identično pa sam ga vratio, poslali mi drugi, on se ponaša isto. Šta je u pitanju nemam predstavu. Zvao sam mog provajdera (Eunet) kao i trgovce koji su mi prodali uređaj i ništa nisu uspeli da urade. Menjao sam mrežne kablove, splitere, portove, resetovao uređaj, probao na drugom računaru........ Nema promena. Ima li neko ideju šta da se radi? Da li je moguće da dva uređaja fabrički nisu ispravna.? Ovaj router je u malo boljoj klasi routera (platio sam ga 5000 din). Da, sa starim routerom TD-8816 sve radi perfektno. |