[ booster92 @ 08.12.2011. 21:38 ] @
Imam sledeci problem, pojma nemam do cega je pa ako mozete da mi pomognete. Kompjuter na USB ima prikljuceno sledece: web kameru, stampac, misa. Internet je kablovski, nije na usb-u. Zvucnici, monitor, tastatura povezani najklasicnije. Problem nastaje kada se bilo koji periferni uredjaj osim zvucnika i monitora promeni, cak ne mora da dodje ni do promene, dovoljno je samo da npr. zamenim USB portove web kameri i misu i kompjuter posle prvog gasenja ili restarta nece da boot-uje. Onda ja povadim sve pa krenem sistemom eliminacije, medjutim nece da boot-uje i bez ijednog perifernog uredjaja. Onda ga otvorim, resetujem bios vadjenjem baterije, proverim da li je sve u svom slotu, probam opet, nece. Pri nekom ukljucenju kuler na procesoru se sporo okrece, nekada brzo (normalno). Cesto non-stop gori crvena lampica. Onda ga ja ostavim i sutra ujutru ukljucim i proradi. Danas konkretno sam izvadio modem za internet pa ga vratio i kada sam restartovao nije hteo da boot-uje. Sutra ujutru ce verovatno hteti, ali me strasno nervira. Do sada sam ignorisao ovaj problem, ali vise ne mogu. Unapred hvala. |