[ Jeste @ 15.12.2011. 08:08 ] @
krenem brisati program iz add remove programs ali cim krene pojavi se da moram ukucati password koji naravno ne znam....kako to rijesiti???? |
[ Jeste @ 15.12.2011. 08:08 ] @
[ Seyokiller @ 15.12.2011. 17:51 ] @
Nikako !
[ Goran Mijailovic @ 15.12.2011. 18:19 ] @
Moze rucno brisanjem fajlova iz direktorijuma u kojem se program nalazi i pretragom registry baze i brisanjem iz nje, onda preuzimanje ownershipa u reg. bazi ako je potrebno takodje moze se koristiti i neki program specijalizovan za deinstalaciju, a zavisi i koji je program ako je neki antivirus postoje proizvodjacki alati za koje mislim da mogu da deinstaliraju i program (antivirus) zasticen lozinkom.
Moze se pristupiti particiji sa nekog live Windowsa (Linuxa) pa tako brisati ili koristiti Unlocker za fajlove koje je sistem zakljucao tj. koji su u upotrebi. Dalje se radi uklanjanje iz spiska Add remove (uninstall) programs, recimo nekim specijalizovanim programom i ciscenje registry baze pomocu takodje nekog od specijalizovanih programa. [ helja @ 16.12.2011. 10:17 ] @
Pa ako mu trazi password za uninstall, sumnjam da ce moci editovati registry ;) Ne znam sta podrazumijevvate pod "specijalizovani" program, ako nema admin sifru preostaju mu samo alati za "zaobilazenje" sifre.
[ Goran Mijailovic @ 17.12.2011. 12:43 ] @
Pa ako ima pun pristup kompjuteru moze se admin sifra i obrisati, a moze se i saznati ali cenim da se radi o njegovom kompjuteru gde ima admin pristup.
[ Goran Mijailovic @ 17.12.2011. 12:44 ] @
Citat: Ne znam sta podrazumijevvate pod "specijalizovani" program Bilo koji program koji moze da odradi uklanjanje programa iz add remove liste a bez da se mora rucno uklanjati. Jel sad jasnije :) [ ekof9 @ 17.12.2011. 16:40 ] @
Citat: Moze rucno brisanjem fajlova iz direktorijuma u kojem se program nalazi i pretragom registry baze i brisanjem iz nje, onda preuzimanje ownershipa u reg. bazi ako je potrebno takodje moze se koristiti i neki program specijalizovan za deinstalaciju, a zavisi i koji je program ako je neki antivirus postoje proizvodjacki alati za koje mislim da mogu da deinstaliraju i program (antivirus) zasticen lozinkom. Moze se pristupiti particiji sa nekog live Windowsa (Linuxa) pa tako brisati ili koristiti Unlocker za fajlove koje je sistem zakljucao tj. koji su u upotrebi. Dalje se radi uklanjanje iz spiska Add remove (uninstall) programs, recimo nekim specijalizovanim programom i ciscenje registry baze pomocu takodje nekog od specijalizovanih programa. Rucno brisanje je najgora opcija, jer je velika verovatnoca da ce mu nesto ostati. [Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 17.12.2011. u 21:45 GMT+1] [ Goran Mijailovic @ 17.12.2011. 20:35 ] @
ekof9
nauci da citiras molim te, danas sam jednom zbog tebe vec morao da brisem svoj post jer nisam ukapirao da citiras. [ ekof9 @ 17.12.2011. 20:38 ] @
:D Pisem preko fona i ne moz' drugacije.:)
[ Goran Mijailovic @ 17.12.2011. 20:46 ] @
Ok ja sam sad napravio da lici na nesto, pazi ubuduce. I moze drugacije otkucaj sam tag quote
![]() [ ekof9 @ 17.12.2011. 20:50 ] @
Citat: Ok ja sam sad napravio da lici na nesto, pazi ubuduce. I moze drugacije otkucaj sam tag quote ;) Da probam.... Moze ovako.:) [ Goran Mijailovic @ 17.12.2011. 21:07 ] @
more
![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|