[ peca_line @ 15.12.2011. 18:10 ] @
Hvala na razumevanju, ako je bilo reči o ovme i ja sam našao ali nerazumem. Samo da napomenem da nikad nisam radio u Excelu i da bi mi konkretna pomoć rešila vremenski koštac u kojem sam. Pokušavao sam nešto, ali ne mogu da se snađem. Neznam ni gde da stavim ni koji sheet, ništa ali nabadam Ovo što mi treba je Googlov alat Obracsi ili Upitnik koji automatski ažurura tabelu poput Excelove u Google Docs Dakle klikneš ovde i popuniš...onda se to pojavi ovde ... i tu treba staviti formulu, a sigurno da da ali je nisam našao pored silnih funkcija i scripti. Fajl je otvoren i može se editovati Treba mi da se sumira broj karata za zadati parametar recimo želim 22. Decembar u 18h je rezervisano 82 karte i ja smem da pustim još osamnaestoro PRIMER: Tabela u prilogu ima konkretan primer: Meni će trebati da recimo dođe neko i pita za 22.dec u 18h ja pogledam koliko je ukupno i koliko imam praznih mesta tog momenta - prosto, ali sve jedno ne umem. Znači tipa IF 22.Decembar i IF 18h = ukupno 55 ...koliko karata ......... Ako nije problem za detalj gde se klikne ili šta se u tabeli obeleži da kada se u polje formule ukuca ili kopira to što mi pošaljete, bilo bi dobro ako se uradi na licu mesta, sve jedno hvala na obaveštenju, unapred... ![]() |